Gör världen till en renare plats (eller iallafall mitt rum)

Hej alla galningar! ;P
Haha, nä om någon är galen, så är det jag. Klockan är över elva på en vardagskväll och jag är i städtagen. Har snart dammat hela rummet. Dammsuga och torka golvet får vänta tills imorgon, då mamma och pappa redan gått och lagt sig.
Men nu råka jag fastna här och så råkade jag slå på tvn och hitta Scrubs där. Inte bra... :P
Äh, jag kan nog ta en timmes paus. Kan ju ta sovmorgon imorgon. :)

Idag var det handledag. Syrran hämtade upp mamma och mig iförmiddags och så körde vi och storhandla inför påskafton. Mhm, här snackar vi om storhandla.
Men men, är det fest så är det. Men vi handla ungefär lika mycket till min 20årsfest, då vi inte visste om där kom 20pers eller 60pers. På lördag kommer 12pers....
Eller ja visserligen kommer familjen hem på måndag, så det kanske var liiitegran tills då också. :P

Fick en biobiljett idag på posten, så har nu tre på lager. Någon som vill hänga med på bio så hör av er! :)

Nä, nu har det tagit alldeles för lång tid att skriva detta inlägget. Ögonen drar sig på något mystiskt vis bort mot tvn.
Så ja, hoppas ni haft en bra dag!
Natti

Misa säger hej...
Min vardag | | 12 kommentarer |

Ridpass 29/3-10

Godkväll,
Ikväll stod markarbete på schemat. Och det gick sådär.
Vissa stunder kändes kanon, medans vissa hade jag ingen kontroll alls. Traven blev lite knixig eftersom jag inte kunde trampa ned med höger fot. Såret gör fortfarande jätte ont och att trampa ner i stigbygeln var inte världens bästa idé. Till slut så fick jag ta in foten i den så långt jag kunde och då gick det bättre. Dock blev ju tillsägelserna från ridläraren fler.
Men men, vi red lite på volter med bommar och i början vägra Knallen (som jag red) och gå över dem. I skritten gick det bra, men i traven vek han antingen av och gick bredvid eller så vägra han. Men efter några gånger så tyckte jag faktiskt att det gick bra, fast då avbröt vi ju så klart övningen. :P
Sen galoppera vi lite på spåret och skulle rida in över lite galoppbommar på långsidan. Knallen har en jätte bra galopp och fattar den lätt, dock får man sitta och hålla igång honom mesta delen. Men han galopperar oftast väldigt fort och ibland tappar man kontrollen lite, men han är ändå ganska säker. Tog bommarna ibland, men oftast fuska jag lite och red förbi, eftersom det gick så jäkla fort. Men det var ganska skönt att galoppera varv efter varv efter varv också, för min galoppsits har aldrig varit bra och behövs övas på, och nu fick jag chansen. :)

Ja, får ju inte glömma berätta att Tina var med idag och red. Även hennes kompis var med och satt på läktaren.
Tyvärr fick hon ingen jätte bra häst, vilket var synd. Tinas kompis filma Tina lite och ifall hon lägger upp dem så kanske jag är med på någon hörna. Vi får väl se. :P

Nä, det känns tyvärr inte som att kvällens lektion gick så bra, men inte uselt heller. Så jag får vara så där lagom nöjd. :)
Däremot känns det som att foten kommer sprängas när som helst. Bränner och gör riktigt ont. Men det hade jag nästan räknat med, så ja.
Men nu är där två veckor tills nästa gång och förhoppningsvis har det läkt till dess. :)
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram
Hästarna/Pistolskyttet | | 16 kommentarer |

It's a rainy Saturday afternoon

Hejsan! :)

Snacka om riktigt tråkigt väder idag. Man blir så himla trött av det och vill bara krypa upp i soffan och slumra till.Eller så beror det på att jag somna alldeles för sent inatt. :P
Idag är huset fullt av liv. Alla mina syskonbarn är här och de hoppar, skrattar, skriker och busar. Spike försöker mest dra sig undan och gillar det inte alls. :P
Min brorsdotter blir snart hämtad, men mina systerbarn ska sova över här. Så det lär nog inte bli en lugn stund ikväll heller. :P

Igårkväll var det ju årsmöte med pistolklubben. Jag fatta inte så mycket om vad de snacka om. Men det blev nog bra.
På torsdag börjar iallafall uteskyttet, så vi får hoppas på riktigt fint väder då. :)

Jag haltar mest bara runt idag och kan inte göra så mycket. Efter gårdagens händelse har jag inte alls kunnat stödja på hela foten, utan får gå lite på sidan av foten. Men då kläms liksom såret ihop och det gör ont det med. Så jag sitter helst bara stilla. Men det gör riktigt ont att sitta stilla också. Känns som att hela foten dunkar av smärta, det var därför jag somnade alldeles för sent inatt. Kollade såret innan och det ser riktigt äckligt ut. Plus att huden lagt sig fel, men jag kan inte röra det utan att skrika, så det får se ut så.
Det gjorde mer ont igårkväll och idag än timmarna efter att det hänt. Antar att foten blev ganska bedövad.
Jag hoppas iallafall att det kommer släppa någorlunda till måndagkväll, så jag kan vara med på ridlektionen.
Såret är på den "breda" delen av foten, alltså där man har stigbygeln. Så jag är inte säker på att det kommer gå så bra på måndag. Men det får vi se då.

Nu ska jag halta ner till dem andra.
Hoppas ni har en superduper bra lördag! :D
Kram

I torsdags fann vi Kajan liggandes död på stället där katterna brukar ligga och sova.
Vi vet inte vad som hänt och lär förmodligen aldrig få veta. Men det är hemskt ändå...
Vila i frid Kajan! :'(
Min vardag | | 36 kommentarer |
Upp