♥ One day..

Åh vad jag känner mig som en usel bloggare just nu! Men denna veckan är jag mest glad om jag hinner andas bara!
Halkan gick bra, körlektionen gick bra, teorin gick bra, läkarbesöket gick bra och träningen har gått bra! Och jobbet har jag också mestadels hunnit med!
Bra vecka, haha.. Dock är den inte slut än!

Vet att den närmsta perioden kommer bli hektisk med väldigt mycket som händer, men ska verkligen försöka hålla bloggen igång någorlunda.
I övrigt har jag inte så mycket att berätta för er, och inga roliga bilder har jag heller.

Men just nu känns det här väldigt passande!

Min vardag | | 22 kommentarer |

♥ Tror du gatorna gråter när mänskor bara går på dom

Just krupit upp i soffan och kollar på Dicte efter en lång och skön dusch. Medelpasset ikväll tog rejält på krafterna och jag är sjukt trött i hela kroppen. Men som alltid när det gäller träning så är det en härlig känsla.
Och så har jag fixat ihop lite fruktsallad med solrosfrön till middag nu efteråt. Inte så påhittigt, men galet gott! 

Imorgon är det dags för halkan och jag är sjukt nervös, sex och halv timme varar den och jag undrar om vi som inte kör kommer stå ute, för då borde man nog dra på sig något extralager kläder. Well, vi får väl se! :) Någon frukt borde man kanske också stoppa ner..
Efteråt ska jag direkt till jobbet och jobba in det jag missar på förmiddagen, sen sticker jag hem till mina föräldrar. Lovat hjälpa pappa som nyss skaffat sin första touch-telefon. Majgad!!! ;)
Men innan hela dagen drar igång ska jag försöka dra mig upp ur sängen och ut på en joggingtur! Tjao! :)

Lyckades ge mig ut på en ordentlig joggingtur igår i snöstormen och efteråt såg jag inte bara halvdöd ut, utan även som en snögubbe!

Min vardag | | 10 kommentarer |

♥ Berättelsen om Pi

Var och såg Berättelsen om Pi nu i eftermiddags med mina föräldrar, och gud vilken underbar film! Älskar den! Hört en del som inte gillar den alls, medans andra pratar gott om den, och jag är verkligen en av dom som gillar den!
Om ni inte sett den, så se den!

 

Efteråt käkade vi planka på pizzerian bredvid bion, så är helt proppmätt. Men ska dra på mig träningskläderna och ge mig ut på en lite jogging innan jag håller söndagskväll. :)

Min vardag | | 22 kommentarer |
Upp