Gott nytt år!

Ville bara kika in om och önska er alla fina läsare ett gott nytt år och en riktigt trevlig kväll!
Jag hoppas verkligen att er nyår kommer bli bättre än min, för detta kan va en av de värsta dagarna på hela året. Möjligvis att gårdagen var värre, men ändå.
Det blev en oväntad natt borta, så har precis kommit hem. Har haft samma kläder och smink på mig sen klockan sju igårmorse och det känns lite lagom fräscht eftersom jag till och med sovit i det.
Gick och la mig vid kvart över fyra och steg upp vid nio då det kröp i hela kroppen och jag lyckades inte somna om.
Men ibland är det väl som så, att det dyker upp oväntade saker som lite smått vänder upp och ner på ens liv ganska hastigt.
Ska försöka mig på att ta nya tag på det nya året så får vi se om det går. :)
Men i vilket fall som helst så hoppas jag innerligt att ni alla får en jättebra start på år 2012! <3
Min vardag | | En kommentar |

Mobilblogg: Jag var och byta min svarta kl...

mms_img39435 (MMS)

Mobilblogg: Jag var och byta min svarta klänning idag, ni vet den jag skrev om igår som inte alls passa med kavajen. Såg ut som värsta begravningsoutfiten. Istället blev det det på bilden. Det är en klänning under som jag gillar skarp. Detta är en riktigt dålig provrumsbild på den, så jag ska försöka ta en bättre på nyårsafton och visa er. :) Det är nu bestämt att jag följer med Mia och barnen till deras vänner. Jättefina och genomsnälla människor så det ska bli jättetrevligt! Om en vecka står det utgång på mitt schema så som ikväll. Perikles (de som gjorde låten 'var ska vi sova inatt') ska dit och det kommer bli en jäkla drag. Det var så länge sen jag festa så det ska bli riktigt nice. :) Jag borde sova nu, men jag är helt uppspeedad. Varför vet jag inte, men jag är det iallafall. Bara tre timmars jobb kvar på detta året och pratade med mamma innan ikväll och när vi skulle sluta sa hon att vi hörs nästa år. Skum känsla det där, att plötsligt ska vi skriva 2012. Jag som fortfarande skriver 2010 ibland. :P Imorgon kommer Mia och barnen hem efter några dagars visit i Göteborg och jag har ägnat kvällen åt att plocka undan, dammsuga och lite sådant för att de ska slippa börja med att städa. Nä hörni, nu får jag nog göra så som man alltid fick göra när man var liten och inte kunde sova, ligga helt blickstilla och blunda. Räkna får funkar inte för min del för helt plötsligt börja jag fantisera om att fåren är prickiga, randiga, rosa och gröna. Sånt man kom på när man var liten och som sitter fast ännu. :P Godnatt på er!

Min vardag | | Kommentera |

S.k.i.t.d.a.g.

Hej alla, det är ingen glad Carro som bloggar ikväll. Jag har haft en riktigt skitdag, men såna måste väl finnas dom med antar jag.
Fast timmarna efter jobbet var riktigt bra.
Mötte upp en fin kompis som jag haft sen första dagen i förskolan. Så gick vi och åt middag på thai-restaurangen och pratade en massa. Ja, herregud vad vi pratade, men det var riktigt behövligt och hur trevligt som helst.
Var även iväg och köpte en nyårsklänning och en kavaj. Klänningen är superfin (den lilla svarta) och kavajen var också jättefin, men när jag kom hem så passa de inte alls ihop. :/
Så ska nog försöka byta klänningen mot något lite mer färgglatt. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra på nyår. Blev bjuden på en fest som jag tacka nej till. Röjarfester och nyår går inte ihop i mitt huvud, och sen tänkte jag följa med Mia och barnen dit dom ska, men jag vet inte hur det blir med det heller. Funderar starkt på att bara skita i hela nyår och sitta hemma, ta det lugnt och bara va. Jag vet att det säkert låter skittråkigt, men just nu är det ganska lockande. Slippa alla eviga krav om att man måste ha de rätta kläderna och umgås med dom rätta människorna. Jag och älskade Misa kan ha myskväll. Men jag får se hur det blir.
Jag borde egentligen sova nu, men ändå sitter jag uppe. Inte alls bra. :P
Jag får sova ut nästa år istället! ;)
Min vardag | | 2 kommentarer |
Upp