Auch..

Auch!!!
Dagens notering: Man ska INTE kolla chefens mail.

Han har visserligen bett mig kolla den när han inte är här, så jag har inte läst den i smyg om ni nu skulle få för er att tro det. ;)
Men det jag just läste fick min dag att bli lite väl deppig. Well well, nya tag! :)
Allmänt | | En kommentar |

Datakväll med varm choklad

Godkväll alla!
Har placerat mig vid köksbordet med datan, mitt emot mig sitter Mia med sin data. Här sitter vi! :)
Med varsin kopp varm choklad och nybakade havreflarn. Sämre kan man ha det en torsdagskväll.
Jag lär nog snart inta sängen och försöka sova. Det är mycket på jobbet just nu och det känns i huvudet kan jag säga. :P
Men imorgon är det fredag och jag slutar tolv, yeeey! :)

På kvällen var det egentligen meningen att vi skulle ha träningsavslut med skyttet, vilket betyder att vi skulle ut och äta. Men det hade strulat till sig, fick jag veta för en stund sen, så det blir inget. Istället blir det nog mest troligt att jag följer med Mia och Nicke på fredagsmys med deras kyrka.
På lördag ska jag träffa Anna och kanske andra Anna med. Läääääängtar!!!!
Och så ska jag hem om till mamma och pappa och packa med mig vantar och annat smått och gott som jag känner behövs nu när hösten är här. Det är ju inte sommarvärme på mornarna påväg till jobbet längre kan man ju säga!

Nä men jag har väl inte så mycket mer än så här att skriva.
Men ta hand om er! :)

Min vardag | | Kommentera |

Ett svar från frågestunden

Jag hade ju en frågestund för ett tag sen som jag inte svarat på än.
Dock fick jag bara två frågor, men jag tänkte svara på den ena nu så ska jag skriva ett litet längre inlägg på den andra frågan en annan gång.
Den ena frågan var: "Om du skulle plastikopererera dig, vad skulle du gjort då?"

Först och främst vill jag säga att jag är väldigt emot plastikoperationer. Inte på så sätt att jag tycker det är fel, för det är självklart upp till var och en. Men jag tycker det är synd, för tyvärr är det ju ofta så att de som börjar operera sig är redan väldigt söta i sig själva.
Så jag tycker det är väldigt synd att det har blivit en sån "inne"-grej i samhället.
Nästan alla människor strävar efter ett sjukt ideal. Ett utseende som är photoshopat. Vi strävar efter att bli människor som datorn har skapat.
Och jag ska egentligen inte säga någonting, för jag är precis likadan själv. Jag strävar också efter att bli den här datormänniskan, jag lägger bara inte ner så mycket energi på det.
Men pågrund av att jag också är mänsklig, så har jag också saker som jag skulle vilja ändra på.
1. Näsan
2. Tänderna
3. Dubbelhakan

Så, där har ni de tre saker som står högst på min lista av saker jag vill ändra på.
Tror att många som sett mig skulle gissa på att vikten skulle ligga på min topp-tre lista, men det gör den inte. För vikten kan jag påverka på ett naturligt sätt genom träning och bättre mat. Men dom tre sakerna som jag skrivit här uppe är inte saker som jag kan påverka på sånt sätt.

Tyvärr har det blivit mänskligt att vilja vända ut och in på sig själv, och jag är bara människa. Och eftersom jag är människa så är jag långt ifrån perfekt. Men jag är glad ändå! :)

Min vardag | | 2 kommentarer |
Upp