Datakväll med varm choklad

Godkväll alla!
Har placerat mig vid köksbordet med datan, mitt emot mig sitter Mia med sin data. Här sitter vi! :)
Med varsin kopp varm choklad och nybakade havreflarn. Sämre kan man ha det en torsdagskväll.
Jag lär nog snart inta sängen och försöka sova. Det är mycket på jobbet just nu och det känns i huvudet kan jag säga. :P
Men imorgon är det fredag och jag slutar tolv, yeeey! :)

På kvällen var det egentligen meningen att vi skulle ha träningsavslut med skyttet, vilket betyder att vi skulle ut och äta. Men det hade strulat till sig, fick jag veta för en stund sen, så det blir inget. Istället blir det nog mest troligt att jag följer med Mia och Nicke på fredagsmys med deras kyrka.
På lördag ska jag träffa Anna och kanske andra Anna med. Läääääängtar!!!!
Och så ska jag hem om till mamma och pappa och packa med mig vantar och annat smått och gott som jag känner behövs nu när hösten är här. Det är ju inte sommarvärme på mornarna påväg till jobbet längre kan man ju säga!

Nä men jag har väl inte så mycket mer än så här att skriva.
Men ta hand om er! :)

Min vardag | | Kommentera |

Ett svar från frågestunden

Jag hade ju en frågestund för ett tag sen som jag inte svarat på än.
Dock fick jag bara två frågor, men jag tänkte svara på den ena nu så ska jag skriva ett litet längre inlägg på den andra frågan en annan gång.
Den ena frågan var: "Om du skulle plastikopererera dig, vad skulle du gjort då?"

Först och främst vill jag säga att jag är väldigt emot plastikoperationer. Inte på så sätt att jag tycker det är fel, för det är självklart upp till var och en. Men jag tycker det är synd, för tyvärr är det ju ofta så att de som börjar operera sig är redan väldigt söta i sig själva.
Så jag tycker det är väldigt synd att det har blivit en sån "inne"-grej i samhället.
Nästan alla människor strävar efter ett sjukt ideal. Ett utseende som är photoshopat. Vi strävar efter att bli människor som datorn har skapat.
Och jag ska egentligen inte säga någonting, för jag är precis likadan själv. Jag strävar också efter att bli den här datormänniskan, jag lägger bara inte ner så mycket energi på det.
Men pågrund av att jag också är mänsklig, så har jag också saker som jag skulle vilja ändra på.
1. Näsan
2. Tänderna
3. Dubbelhakan

Så, där har ni de tre saker som står högst på min lista av saker jag vill ändra på.
Tror att många som sett mig skulle gissa på att vikten skulle ligga på min topp-tre lista, men det gör den inte. För vikten kan jag påverka på ett naturligt sätt genom träning och bättre mat. Men dom tre sakerna som jag skrivit här uppe är inte saker som jag kan påverka på sånt sätt.

Tyvärr har det blivit mänskligt att vilja vända ut och in på sig själv, och jag är bara människa. Och eftersom jag är människa så är jag långt ifrån perfekt. Men jag är glad ändå! :)

Min vardag | | 2 kommentarer |

Bokmässa och Rickard Engfors

Hej alla ni!
Idag bloggar jag från sängen. Förkylningen sitter i och jag känner mig mer död än levande. Jätteont i huvudet och ont i hela kroppen.
Steg inte upp idag förrän vid halv tolv, vilket behövdes. Dock har jag varit vaken mesta dels av förmiddagen men jag har verkligen inte orkat röra mig.
Det är jättehärligt väder idag, så får se om jag placerar mig utomhus sen med en bra bok. :)

Har haft en superbra helg trots min trogna förkylning. Mia och jag körde upp till hennes pappa och styvmamma i Göteborg. Den kvällen ägnades åt fredagsmys i soffan med film.
I lördags så tog vi spårvagnen ner i stan och kollade i lite mysiga affärer och stannade för att fika.
Sen igår blev det bokmässa, vilket var den vi åkte upp för. Vi gick runt och kollade lite och det är ganska spännande egentligen hur många böcker det egentligen finns. Man skulle kunna ägna hela sitt liv åt att läsa böcker och ändå inte ha läst alla böcker när man dör.
Sen mötte vi upp en annan tjej och kikade runt lite till. Och sen var det dags för Rickard Engfors att ha sin lilla "föreläsning" i montern. Jätteintressant att höra på, men lite annorlunda att höra någon som är så ärlig om en sån sak som är så förbjudet att prata om i vårt samhälle.
Efteråt följde vi med honom ut när han hade rökpaus. Han var jättetrevlig och pratsam. Ungefär så som man tänker sig när man läser hans blogg.
Och om ni inte har läst hans bok så tycker jag att ni ska göra det, verkligen!
Sen höll han ett seminarium på en halvtimme, vilket också var jätteintressant, men jag mådde inget vidare alls just då med förkylningen, så koncentrationen var lite lost.
Och sen åkte vi hem.
Det var jättetrevligt alltihopa och bokmässan var verkligen intressant.
Köpte tre böcker som jag ska ta mig an att läsa någon gång. ;)


Nu ska jag lägga mig och sortera lite saker på datan, är nog ungefär det som min hjärna klarar av idag.
Min vardag | | Kommentera |
Upp