♥ Fina presenter

Nu är det ju visserligen snart en vecka sen jag fyllde år, men tänkte jag kunde visa lite presentbilder innan sovdags. :)
Hade en fin födelsedag, först på jobbet och sen på kvällen blev jag firad hemma hos familjen R. (De jag bodde hos 2011) Lite spelande, god middag och lite gladiatorerna. På lördagen firade jag min födelsedag tillsammans med pappas, så familjen kom hem. Spenderade mest tid med att busa med syskonbarnen. Skrämde slag på stackarna när vi gick spökrunda på övervåningen och det var tre gråtande barn som sprang ner sen, hehe. Usch nej, vad taskig jag är. ;)
 
Fina presenter fick jag också!
Mamma kom till jobbet med en bukett tulpaner och chefen kom med en flaske rosé. Lite pengar, armband och örhängen fick jag med på min födelsedag. (Ska försöka komma ihåg att ta närbild på armbandet)
 
Fick ett väldigt oväntat blombud på lördagen från en vän som befinner sig så långt upp i Sverige man kan komma. Och hur fint är inte det? Underbar vän!  
 
Det enda jag egentligen önskade mig iår var en golv-kandelaber, och det fick jag. Älskar den så himla mycket!!
 
En del av pengarna jag fick var från mamma och pappa och tanken med det var att jag skulle köpa en rejäl ugnsform, vilket jag velat ha ett tag. Och då jag för ett tag sen hittade ett presentkort som gick ut nästa år, så satsade jag på att lägga ihop och köpa en lite finare, så det fick bli denna från Le Creuset. (Är större i verkligheten än vad den ser ut att va på bilden)
Dessutom blev där pengar över, men dom sparar jag tills jag kommer på något mer jag behöver/vill ha.
 
 
Ska se om jag hinner släga ihop ett inlägg imorgon om allt som hänt under tiden som jag haft bloggpaus, annars dyker det upp i helgen. Nu ska jag inta sängen. Natti :)
 
 
Min vardag | | 7 kommentarer |

Happy Birthday to me!

Idag känns väl som en ganska bra dag att bryta bloggpausen?! På min egna lilla födelsedag och allt. :)
23år.. Herregud, bara sju år kvar tills 30, tre år sen man fick gå på systemet för första gången, fyra år sen studenten och fem år sen man fick komma in på uteställen. (lagligt iallafall) Hrm.. ;)
Men mycket har hänt och tänk om någon hade sagt till mig på studenten att jag fyra år senare skulle ha lägenhet, bil, fast heltidsjobb och snart, snart, snart körkort. Då hade jag nog skrattat gott!
Känns betryggande att ibland träffa släktingar som flikar in med att "ja, jag trodde aldrig där skulle bli något av dig". Först blir man lite "Okej...tack för den...", men sen blir man lite "HA!! In your face!"
Men well well, jag kanske inte har uppfyllt mina drömmar än, men det kanske kommer, kanske!
 
Så, bara för att jag råkar fylla år idag så bjuder jag på en sjukligt seriös bildbomb från lite blandade år, enjoy! ;)
 
Thingeling!
Allmänt | | 28 kommentarer |

♥ But if you never try you'll never know

Hej, alla fina läsare!
Jag vet att jag fortfarande är en usel bloggare och att jag inte svarat eller godkänt era kommentarer på evigheter. När ni är så snälla och kommenterar så svarar jag inte ens, dumma mig! Förlåt!
Men jag kan helt ärligt säga att jag inte mår så bra just nu av olika anledningar och då hamnar vissa saker åt sidan, även om jag inte vill det. Till och med mina vänner får lida ibland, och det är INTE okej! Har sms jag inte svarat på på flera dagar, så än en gång, dumma mig!

Vi har alla såna perioder ibland och även om jag inte riktigt vill erkänna det för mig själv så måste man få ta pauser från vissa saker då.
Så därför har bloggen fått va lidande och tills jag kommer tillbaka (om jag kommer tillbaka) så nöjer jag mig med att läsa era bloggar och svara på era kommentarer.
Jag kommer säkert slänga in något inlägg då och då, så fortsätt gärna kolla in här och kommentera så kanske jag hittar lite inspiration till att börja blogga snart igen.
Men så länge, ta hand om er! ♥ :)

Min vardag | | 58 kommentarer |
Upp