♥ Allting är likadant bara lite annorlunda

Försöker fokusera på den stundande helgen just nu och strunta i allt annat kaos. Ibland blir allting bara så fel och personer verkar ogilla en bara för att man finns. Lagom kul, men helgen bjuder ju på storkalas, bestående av förfest hos mig och spöknatta.
Det kommer bli skitbra!

Igårkväll mötte jag upp Anna och Amanda för inhandling av middag och gofika. Sen blev det en trevlig helkväll här hemma med massor av catch-up. :) 
Ikväll väntar storstädning!

 

Min vardag | | 13 kommentarer |

♥ Lindad fot, återigen!

Jag blir knäpp på det här, seriöst! Sitter nämligen med en lindad fot återigen...
Vissa av er minns kanske den lilla olyckan med min fot i början av Juni? Hade ju galet ont, men efter två veckor lyckades jag börja stödja på den igen, och lite efter lite kunde jag belasta den mer och mer. Och efter tre veckor började jag haltande springa på den. Jag tog mig aldrig riktigt tid att vila den och jag hade världens fight med läkaren angående sjukskrivning. Hans åsikt var att jag absolut inte fick jobba med en fot vars sena hade släppt, vars ledband hade tänjts ut maximalt och som jag dessutom lyckats få en inflamation i då allt blod samlats på ett ställe. Men jag vägra, så istället hoppade jag iväg till jobbet på kryckor och vila fanns inte i min tanke.
Har haft ont från och till, men mest bara när jag gått långt eller vridit foten mycket på träningen.
 
Men så i fredags när jag satt vid datan på jobbet så högg det till i foten och sen var det svårt att gå, det liksom stack till på insidan av foten vid varje steg. Tänkte att det säkert skulle gå över snabbt igen, men på kvällen när jag var hemma hos mina föräldrar fråga mamma om jag fortfarande var blå. Drog av mig strumpan och insidan av foten och upp mot vaden var sjukt svullet. Well, shit happens tänkte jag och i lördags var både svullnad och smärta borta. Men igår börja det hugga till igen och imorse haltade jag ur sängen, kände på foten och den var väldigt svullen och varm. Och börjat bli blå. Fan.
Insidan av foten gör ont hela tiden och ovansidan av foten smärtar när jag rör tårna. Kan stödja på utsidan av foten och kan därför gå relativt okej. Men hur lång tid ska det egentligen ta för en fot att bli bra..
 
Foten för fem månader sen..
 
Insidan av foten idag..
Syns kanske inte så mycket, men det syns lite att den är svullen upp mot benet och att det är lite blått.
 
Min vardag | | 11 kommentarer |

♥ Invigning av köksbord!

Väntar på att JP ska dyka upp, vi ska käka och snacka. Och så ska vi inviga mitt köksbord, har jag bestämt! Har haft det ganska länge nu men har aldrig suttit vid det. Spännande! Eller ja, trevligt iallafall. :)

Min vardag | | 6 kommentarer |
Upp