♥ I do want to belive in something

Förra veckans semester bestod av en till största del sängliggande Caroline, med feber, hosta och kli i halsen. Tvingades avboka allting de två första dagarna men tvingade mig själv upp sen för att iallafall göra det inplanerade. 
Kanske visserligen därför jag fortfarande inte mår något vidare. Hostan håller mig vaken på nätterna och på dagarna snyter jag mig var femte minut. Typ. Men tar mig till jobbet, så ska inte klaga. :) 
 
Hade en fin semester ändå stundvis! Hämtade upp min brorsdotter från skolan i torsdags och stack på marknad med henne och mamma. Käkade munkar, mös med Bolton, hade nallekrig (som kuddkrig med nallar) och tillsist körde jag hem henne. 
 


På lördagen kom Embla till mig (dottern i familjen jag var inneboende hos för något år sen) och sov över till söndagen. Och vi roade oss! :) 
Tacomys till "Så mycket bättre", bus med Bolton, pyssel, lite shopping och sist cupecakesbakande för fika med hennes mamma. Jag hade iallafall kul! :) 
 

Yes, det är okej att dregla över våra mästerverk!! ;) 
 
Ikväll ska jag på mitt livs första tupperware-party. Inte för att jag har råd till något, men det ska bli spännande! 
Min vardag | | 5 kommentarer |

♥ when twentythree goes five

Jag tror jag förlorade alla mina samlade vuxenpoäng när jag idag inhandlade en hamster! 
Men vilken dag det varit! :) 

Kom upp alldeles för tidigt och hämtade upp mamma för en tur in till stan. Skulle kolla på skor och köpa present till min bror som fyller år på tisdag. Några skor blev det dock inte! Hittade inga som jag ville ha i den prisklass jag hade tänkt mig och när vi gick förbi djuraffären skulle jag "bara" in och kolla. ;)
Dock har jag pratat ett tag om att jag vill ha något djur som kan låta lite och finnas där när man är hemma. Ni vet, bara någon att kunna säga hej till när man kommer hem till en tom ensam lägenhet. Och varkens katt eller hund får has i denna lägenheten, så har därför pratat om en hamster. Och så klart kunde jag inte låta bli! 
Men eftersom jag aldrig haft en hamster (bara alla andra tänkbara sorters djur) fick det bli ett helt kit med bur och de viktigaste tillbehören. Tillbehör som hus, hjul, matskål och vattenflaska ingick i buren men tänkte att jag efterhand ska uppdatera till lite finare grejor som inte känns så plastiga. Min lilla hamster ska bara ha det bästa! :) Den lilla krabaten som fyller hela åtta veckor idag fick namnet Bolton. Tyckte det var söt och ovanligt och smeknamnet blir lätt Bollen, vilket passar honom! 

Sen blev det bara hem och släppa av mamma och Bolton och sen vidare för fika med en gammal bästavän jag inte träffat på flera flera år. Det kändes så himla kul att få träffa henne igen och catcha-up lite! :) 

Körde sen hem till mina föräldrar och varit där hela kvällen. Men nu ligger jag nerbäddad i sängen och gäspar stort. Jag är tröttare än tröttast och Bolton verkar sova gott i sin lilla stuga också (än så länge). Och imorgon tar jag sovmorgon, sen är det jobb på måndag och sen går jag på en veckas semester. Välbehövligt trots att nästan varje dag är inplanerad till punkt och pricka. :) 
Godnatt! Min vardag | | 13 kommentarer |

♥ Vinnaren!

Först och främst vill jag be sjutusen gånger om ursäkt för att detta inlägg dröjt alldeles för länge!!
Men nu är en vinnare dragen i Feelgood-tävlingen och den lyckliga blev Amalia!!!
Stort GRATTIS säger vi till henne! Hon är meddelad och så fort hon skickat sin adress läggs paketet på brevlådan!
 
I förra Feelgood-tävlingen visade jag bild på vinsten i samband med att vinnaren blev dragen, men kände nu att det ju trots allt är en hemlig tävling och för att Amalia inte ska veta vad som finns i när hon öppnar, väljer jag att inte göra det denna gången. 
 
Så kika nu in till vinnaren och önska grattis, så hoppas jag på att kunna knåpa ihop en ny tävling inom snar framtid! :)
 
Min vardag | | 13 kommentarer |
Upp