Ridpass 29/8-11

Ridningen igår gick okej. Kunde gått mycket sämre, men också mycket bättre.
Jag märker själv att jag tuffat till mig lite. Igår till och med galopperade jag mot bommar. Jag har ju knappt vågat galoppera alls sen fallet. Men nu börjar det gå bra igen.
Vänster galoppen går jättebra, den kan jag äntligen hålla igång hela tiden igen. Men höger galoppen är värre. Den har varit jätte okontrollerad och igår insåg jag varför. Jag tappar känslen i höger lår och knä i högervarvet. Det gör jätteont precis där nerven som är i kläm sitter, men annars tappar jag helt känslen och det känns extremt obehagligt. Och det blir helt okontrollerat, för kan inte alls hålla om och då blir allt bara fel.
Vi red lätt igår utan stigbyglar och då spänner man ju musklerna precis runt min skada, så i bilen på vägen hem igår fick jag sitta framåtlutad, för kunde inte luta mig bak mot sätet.
Och den smärtan har suttit kvar idag. Har inte vågat bocka mig fram för då har ryggen låst sig.
Usch nej, nu klagar jag bara. Var inte meningen, blir bara lite förtvivlad över att det inte finns något att göra åt det. Men jag är ändå glad att det inte är värre. Och det får vara värt det, ridningen är för rolig för att sluta med. :P

Nu är det snart sovdags. Jobb imorgon och sen efteråt ska jag åka hem och äta hos mina föräldrar, och träffa vovvarna. :)
Natti
Hästarna/Pistolskyttet | | En kommentar |

Godmorgon!

Godmorgon! :)
Fy vad det är kallt idag. Märks verkligen att det närmar sig höst.
Min helg har varit jättetrevlig verkligen. Vi körde upp till Mias kompis i Bua i fredagskväll där vi spendera natten. Sen på lördagen så körde vi vidare upp till Göteborg till Mias pappa och styvmamma där det blev fest. Massor av jättetrevliga människor. Och sen igår körde vi hem igen.
Väl hemma blev det bara till att packa för nu ska jag bo i min systers hus i två veckor medans hon gör gröntjänst. Ska passa hund och katter.
Är lite ensamt och tomt, men är väl nog en vanesak. Och har ju jobbet att gå till på dagarna iallafall. :)

Skrattade nästan åt mig själv igår. Behövde tvätta lite igårkväll och Jeanette har tvättstuga i en annan byggnad än huset, så vid halv elva skulle jag gå ut och se om det var färdigt. Och normalt sett när man ensam (utan skor) går ut när det är helt kolsvart borde man ju vara rädd för att där ska komma någon. Men inte jag nej. Det enda jag smög runt och kolla efter var så att jag inte gick nära nån spindel..brrr...
Sitter på jobbet nu. Ska ut med hunden på lunchen och sen är det ridning igen ikväll. Ser verkligen fram emot de! :)

Min vardag | | Kommentera |

Då har vi freeeedag i blodet igen! :)

Goddagens! :)
Sitter på jobbet och här är det tomt kan jag lova. Sprang ut på lagret innan, men inte en kotte där heller.
Men de kom in sen och åt frukost, så nu vet jag att där är folk i källaren iallafall. :P
Dock är vi bara tre stycken på hela stället idag, jag och två lagerkillar.
Men här är ganska lugnt idag, sitter och fakturerar just nu. Ganska enformigt, men ändå ganska kul faktiskt.

Om en och en halvtimme slutar jag och då hämtar mamma upp mig. Hon skulle ändå ner och handla så då tyckte jag att hon lika bra kunde hämta mig och köra mig till bussen, vilket tar typ två minuter. Så slapp jag springa för att hinna med den.
Och det bästa av allt är att hon lova att ta med sig Misa. Har saknat henne något otroligt de senaste dagarna. Min fina lilla Misis.
Sen blir det bussen hem, handla lite, hämta Frodo på dagis, hem och fixa lite, packa lite och försöka hinna duscha lite. Och sen när Mia kommer hem från jobbet så kör vi upp till hennes kompis, som jag inte riktigt minns var hon bodde, så ska vi sova där inatt. Och sen imorgon kör vi vidare upp till Mias pappa och styvmamma på kalas, och sen på söndag kör vi hem igen.
Kommer bli en kul helg med maaaaaaassor av nytt folk, men sånt är alltid spännande. :)

Kanske kommer jag mobilblogga någon gång, annars hörs vi igen efter helgen. Så, hoppas ni får en superfin helg allihopa!

Liten Misa <3
Min vardag | | Kommentera |
Upp