Ridpass 29/8-11

Ridningen igår gick okej. Kunde gått mycket sämre, men också mycket bättre.
Jag märker själv att jag tuffat till mig lite. Igår till och med galopperade jag mot bommar. Jag har ju knappt vågat galoppera alls sen fallet. Men nu börjar det gå bra igen.
Vänster galoppen går jättebra, den kan jag äntligen hålla igång hela tiden igen. Men höger galoppen är värre. Den har varit jätte okontrollerad och igår insåg jag varför. Jag tappar känslen i höger lår och knä i högervarvet. Det gör jätteont precis där nerven som är i kläm sitter, men annars tappar jag helt känslen och det känns extremt obehagligt. Och det blir helt okontrollerat, för kan inte alls hålla om och då blir allt bara fel.
Vi red lätt igår utan stigbyglar och då spänner man ju musklerna precis runt min skada, så i bilen på vägen hem igår fick jag sitta framåtlutad, för kunde inte luta mig bak mot sätet.
Och den smärtan har suttit kvar idag. Har inte vågat bocka mig fram för då har ryggen låst sig.
Usch nej, nu klagar jag bara. Var inte meningen, blir bara lite förtvivlad över att det inte finns något att göra åt det. Men jag är ändå glad att det inte är värre. Och det får vara värt det, ridningen är för rolig för att sluta med. :P

Nu är det snart sovdags. Jobb imorgon och sen efteråt ska jag åka hem och äta hos mina föräldrar, och träffa vovvarna. :)
Natti
Hästarna/Pistolskyttet | | En kommentar |

Godmorgon!

Godmorgon! :)
Fy vad det är kallt idag. Märks verkligen att det närmar sig höst.
Min helg har varit jättetrevlig verkligen. Vi körde upp till Mias kompis i Bua i fredagskväll där vi spendera natten. Sen på lördagen så körde vi vidare upp till Göteborg till Mias pappa och styvmamma där det blev fest. Massor av jättetrevliga människor. Och sen igår körde vi hem igen.
Väl hemma blev det bara till att packa för nu ska jag bo i min systers hus i två veckor medans hon gör gröntjänst. Ska passa hund och katter.
Är lite ensamt och tomt, men är väl nog en vanesak. Och har ju jobbet att gå till på dagarna iallafall. :)

Skrattade nästan åt mig själv igår. Behövde tvätta lite igårkväll och Jeanette har tvättstuga i en annan byggnad än huset, så vid halv elva skulle jag gå ut och se om det var färdigt. Och normalt sett när man ensam (utan skor) går ut när det är helt kolsvart borde man ju vara rädd för att där ska komma någon. Men inte jag nej. Det enda jag smög runt och kolla efter var så att jag inte gick nära nån spindel..brrr...
Sitter på jobbet nu. Ska ut med hunden på lunchen och sen är det ridning igen ikväll. Ser verkligen fram emot de! :)

Min vardag | | Kommentera |

Mobilblogg: Min cykel mår inte så bra. Hit...

mms_img32183 (MMS)

Mobilblogg: Min cykel mår inte så bra. Hittade den såhär igår när jag skulle cykla från bussen till jobbet. Var värre i verkligheten än vad som syns på bild. Jag hade två lås på den och ena hade de försökt klippa upp. Inte alls kul :( Har inte riktigt råd att köpa en ny cykel varje månad. Pappa har kollat på den och det går nog inte att fixa. Crap! Så idag har jag gått till jobbet och även på lunchen. Men ikväll blir jag hämtad och körd till rehab annars hade jag aldrig hunnit. Dock mår jag skit idag, mår illa och hela kroppen värker så är inte jättepigg på att träna, men det får gå! Hoppas ni har en bra tisdag!

Min vardag | | En kommentar |
Upp