Fredag 29/10-10

Hej hej,
har bestämt mig för att försöka ta tag i bloggen igen. :)
Den har ju varit ganska död ett bra tag med enbart få tråkiga inlägg, men nu får vi se om något kan hända här. :P

Idag händer iallafall inte så mycket. Men ikväll bär det av till Tina på förfest och sen vidare ut.
Stället vi ska på har jag inte varit på sen typ innan studenten och då på den tiden var vi stammisar där. Har hört rykten om att de till och med har byggt om...så, där ser man. :P
Sen imorgon blir det att följa med Tina ut till stallet.

Igår var jag på möte på folkuniversitetet för något som arbetsförmedlingen ordnat. Så nu ska jag dit tre dagar i veckan mellan halv nio och två. Måndagar, onsdagar och fredagar.
Vet inte om det kan ge mig något att lyssna på föreläsningar om CV etc. Jag har redan ett jättebra CV och personligtbrev som funkar kanonbra. Vi lärde oss sådant på gymnasiet, men tydligen är inte det en självklarhet på alla linjer.
Men han sa en sak som gör att jag verkligen kommer ge det en chans. De kunde kanske ordna praktik till mig på ambulansen. De visste inte om det gick att få följa med ut i på larmen, men det var mycket möjligt.
Och hade det gått att fixa, även om jag bara får va på stationen, så hade det ju varit hur kul som helst. Tänk vilken möjlighet att lära sig saker inför framtiden.
Så nu håller jag verkligen tummarna.
Programmet jag ska börja på heter kompleterande aktör och det startar på måndag för min del. Sen får vi se hur det går. Men jag lovar att hålla er uppdaterade. :)

Nu är det bara två veckor kvar innan ryggen ska ha läkt helt färdigt och jag ska kunna återgå till allt som vanligt. Känner knappt alls av svanskotan, så det ska nog gå bra. Dock gör ryggen väldigt ont ibland. Vaknar flera gånger per natt av att det gör så himla ont så fort jag rör mig. Men kan ju va musklerna som stelnat till och att det går över. Vi får se helt enkelt. Men det närmar sig att jag får hoppa upp i sadeln igen iallafall. :)

Ha det så bra allihopa, så hörs vi snart igen, hoppas jag! :)

Just de ja, kan även meddela att två av de små katterna har fått namn.

Så det här är Dollar och Zeppelina. :)
Den tredje lille/lilla är fortfarande lika rädd så vet inte än om det är en liten tjej eller kille.
Men söta är de alla tre iallafall. :)
Min vardag | | 7 kommentarer |

2010-10-13

Hej hej,
tänkte att det kunde vara dags för lite uppdatering.
Här har det varit förkylt i några dagar och nyser hela tiden. Och varje gång jag nyser så gnäller jag, det gör fruktansvärt ont. Men förutom det så är svanskotan på bättringsvägen. :)
Kan sitta normalt nu utan att det känns, inga längre stunder dock, men ändå. :P

Nä, annars så händer väl inte allt för mycket mer än det vanliga. Eller det har säkert hänt en hel del, men orkar inte berätta om allt. :P
Jag får helt enkelt bli bättre på att uppdatera igen.
Just nu sitter jag och kollar upp distanskurser. Dags att ta tag i studierna nu känns det som.
Läste ju aldrig naturkunskap b på gymnasiet, vilket som behövs för att komma in på ssk. Målet är ju ambulanssjuksköterska och det hade varit kul att komma igång att nå dit.
Så tänkte jag skulle skicka in ansökan till att läsa natur b till våren och sen så kanske man kan lyckas komma in till ssk till hösten.
Men vi får väl se hur det blir.

Min nya kamera har kommit och jag kommer inte överrens med den. Den är väl bra på sätt och vis, men den har inget direkt autoläge så man måste ändra inställningar hela tiden, vilket är lite trist när man bara vill ha med den bland folk, alla bilderna blir nästan suddiga då. Och så dröjer det väldigt länge mellan att man kan ta bilder. Men det är kanske en vanesak, kanske lär mig knepen snart.

Kiara kom häromdagen hem med tre stycken helt underbara små kattungar. Vi visste att hon fått, men då hon alltid var här hemma så trodde vi att dem inte levde. Men se, det gjorde dem. Och sjukt söta är dem. :)
Vi ska försöka sälja två av dem, men den ena lille killen ska vi behålla. Försöker komma på något passande namn, men det är svårt.

Det är honom till höger vi ska behålla. Kom väldigt gärna med namnförslag! :)
Min vardag | | 22 kommentarer |
Upp