Lördag!

Hej hej,
hoppas allt är bra med er.
Själv är jag så trött så jag sitter och småler och skrattar åt exakt allt.
Vi var ute och åt tacobuffé med pistolskyttet igår. Väldigt trevligt. Lite senare på kvällen så reste sig alla och de flesta begav sig bort mot puben för att avsluta med lite dricka. Jo, väldigt trevligt det också. :)
Men det blev väldigt sent och när vi kom hem slängde jag mig direkt i sängen, men självklart gick det inte att somna. Vilket var lite frustrerande då klockan ringde kvart i fyra imorse. Så tror jag nog lyckats sova en timme inatt. :P

Och idag har jag varit med Tina och hennes vän på hästtävling. Så det blev som sagt tidigt imorse.
Men det var jättekul idag att få vara med. Det var Tinas vän som tävlade fyra av sina hästar. Så Tina och jag tog hand om hästarna emellan. :)
Jag har knappt ens känt av ryggen igår eller idag. Har varit väldigt skönt faktiskt att kunna röra sig lite normalt. Dock märkte jag nu när jag reste mig efter att ha suttit en stund att smärtan var tillbaka.
Men jag får helt skylla mig själv. Jag vet att jag inte får lov att göra något speciellt nu på dessa veckorna, och ändå höll jag igång idag. Men det kan det nästa vara värt. Är så himla uttråkad om dagarna. :P

Pratade med läkaren i fredags och hon sjukskrev mig. Kan i vilket fall som helst inte jobba på äldreboendet ändå. Men egentligen var det för att AF ville skicka mig till någon skola där jag skulle träffa coacher, sitta på föreläsningar etc, och ta reda på vad jag vill med mitt liv. Skulle sitta där i skolan mellan 7-16, tre dagar i veckan.
För det första, så vet jag exakt vad jag vill med mitt liv. Jag vill och ska(!) bli ambulanssjuksköterska.
Och för det andra så är jag ingen hejare på att sitta, som ni kanske förstår. Det värsta som finns just nu (näst efter att nysa) är att sitta still några längre stunder.
Och när läkaren fick höra talas om skolan så var det inte på tal om att jag skulle sitta i någon skola så pass länge, det skulle inte funka. Plus att skolan ligger ca 4km från stationen och så långt fick jag absolut inte gå just nu, och att cykla är det ju inte ens lönt att lägga en tanke på.
Så hon sjukskrev mig. Well well...

Nu tex, har jag suttit still på en för hård stol, alldeles för länge, så nu får det nog bli soffan. Kan ju hoppas de visar något bra på tv iallafall. :)

Det får vara ett bildlöst inlägg idag. Skyller på att kameran är sönder... (a) ;P
Min vardag | | 14 kommentarer |

Ny kamera påväg

Min älskade kamera (bild) bestämde sig för att ge upp häromdagen.
Den har varit jättebra, men nu har den tydligen gjort sitt. Jag har kanske inte varit världens bästa ägare heller, den har flugit i golvet x-antal gånger m.m.
Det är nu man inser hur beroende man är av en kamera. Man har ju med den överallt. :P
Så jag gav mig in på lite sidor och letade en ny digitalkamera, i lagom pris som verkar hyffsat bra. Och fastnade för denna.

Dock var där lång leveranstid på den, så den dyker inte upp förrän om två veckor. :(
Men det viktigaste är att jag har en duglig kamera som jag lärt mig hantera tills december.
Tror jag glömt berätta en sak för er nämligen, som sker då. :)
Jag och en av mina systrar har bjudit mamma på en julresa. Så i början av december åker vi iväg till Tyskland i några dagar, för att gå på julmarknader och bara ha trevligt.
Och då är ju en kamera väldigt viktigt. :)

Men jag hoppas iallafall att den nya kameran är lika bra som den förra.

(Min fotoblogg)

Idag har jag knaprat alvedon hela dagen. Lyckades knapp ta mig ur sängen imorse, och det har varit lite smärtsamt hela dagen.
Men förhoppningsvis ska det väl snart börja bli bättre. :)
Jag längtar iallafall till helgen, då det är en massa skojiga grejer inplanerat. Visserligen är det bara tisdag, men man kan ju hoppas att tiden går snabbt. :P
| | 21 kommentarer |

Fraktur i svanskotan

Hejsan,
hade tid hos läkaren imorse kvart i nio. Kom dit och fick träffa en supertrevlig läkare (bra för min läkarskräck). Det blev undersökning av ryggen och några prover.
Men hon skicka mig direkt in till röntgen, så det blev att ta sig dit där de röntga hela ryggraden. Efter ganska lång tid så fick jag besked om att det var en fraktur, men fick inte veta var. Fick bara ett kuvert och så blev jag nerskickad på akuten för att träffa en ortoped.
Och där blev det väntetid. Mamma och jag tog en fika och sen var det bara att vänta. Men till slut kom jag in och fick veta att det var en fraktur på svanskotan, och att jag nu ska ta det lugnt i 6-8veckor, minst.
Tydligen var det bara musklerna i ryggen som gjorde ont, men det fanns risk för att få diskbråck senare i livet.

Men så det var tur i oturen eller vad man ska säga. Kunde lika lätt varit ryggen som varit skadad. Nu var det "bara" svanskotan och det läker av sig själv. Så efter 6-8veckor fick vi bedömma hur det kändes.
Men jag fick inte lov att rida under dessa veckorna iallafall. :(

Det känns som att min höst kommer bli ganska tråkig. Jag som hade planerat en massa utgångar och sånt, men nej, nu får jag inte lov att göra något sådant förrän i november.
Well well..

Jag hoppas att allt är bra med er iallafall. :)
Nu ska jag krypa ner i soffan och se vad som finns på tvn.
Kram

Lite trist att det skulle gå så pass "illa" första gången man faller av...
Min vardag | | 33 kommentarer |
Upp