På en bänk

Hej allesammans!
Sitter just nu på en bänk i Kristianstad och väntar på Petra. Hon är på ultraljud och när hon är klar kommer hon och möter upp mig, sen ska vi åka upp till henne där valborg och hennes 20års fest ska firas imorgon.
Jag har just sett något väldigt....konstigt?

Hm, det var två unga tjejer, typ 13-14, kanske som kom springande. Inte nog med att deras hår var som sönderblekt svinto, utan på sig hade de magtröja, vanliga bruna strumpbyxor och typ blöja?!
Ja, alltså man kollade mer än en gång- På något sätt så hoppas jag att de hade haft någon utklädnad i skolan eller så, men det sönderbleka håret har ingen ursäkt, antar jag.
En liten stund senare kommer en kille gående och svänger på huvudet och med hörlurar i öronen samtidigt som han sjunger (skriker) "Telephone, telephone, yey yey, telephone oh ye, telephone"
Hm, alltså vissa är inte blyga av sig...
Har en kille bredvid mig som sitter och rapar hela tiden. Och lyssnar på musik så hög att jag nog till och med skulle höra den om jag var hemma. (något överdrivet kanske, men ändå)

Jag kommer stanna här uppe hos Petra till lördag, och kommer därför inte blogga förrän då, men har ju data och internet med så kan höra av mig på bussen hem.
Men förmodligen har jag mycket att berätta och förhoppningsvis många foton att visa. :)

Tänkte slänga in lite bilder här, men blogg.se verkar inte vilja som jag vill.
Vi hörs och jag hoppas ni får en jätte valborg!
Kram
Min vardag | | 5 kommentarer |

Uteritt 26april 2010 (+ridoutfit)

Godkväll,
dålig uppdatering i helgen (ingen alls) och det ber jag om ursäkt för. Har bara inte haft så mycket att skriva om. Lovar att skärpa mig!

Ikväll blev det uteritt med gruppen. Red Knallen som jag gillar mer och mer för varje gång.
Vi började med att rida en lång runda och klättra lite i backar. Sen kom vi fram till en stor äng där vi fick galoppera. Solen sken och det var riktigt varmt. Skit härligt!
Sen red vi tillbaka igen och kom tillbaka lite för tidigt så vi fick öva galopp i padocken.
Det gick jätte bra och fick till och med Knallen att galoppera i en lugn och samlad galopp och inte sån vanlig race-galopp som han brukar ligga inne med. Och han gick i jätte fin form. Och han la sig inte alls lika mycket i svängarna som han brukar göra.
Så antingen hade Knallen en bra dag eller så har jag börjat fatta galoppen nu. :P

Vi fick ett schema idag på resten av terminen och om nån vecka är det planerat en strandritt på tre timmar. Behöver jag säga att jag typ längtar! :D
Hoppas det är fint väder för åh, jag har aldrig ridit på stranden. Och att rida på stranden är väl alla hästtjejers dröm.
Sen i slutet av terminen är det både dressyr och hopptävling. Man får själv välja vilket man vill vara med i. Men jag tror inte jag ska vara med. Känns som att jag bara kommer göra bort mig, om något år då jag är säkrare på min ridning kanske, men inte nu.

För väldigt väldigt länge sen så fick jag en kommentar om ifall jag inte kunde fota min ridoutfit. Jag svara att jag skulle komma ihåg att göra det någon gång innan eller efter ridningen, men har aldrig kommit ihåg det.
Men så när jag drog på min nya väst idag så kom jag på det så jag drog upp mobilen och här har ni min ridoutfit. :)

Hästarna/Pistolskyttet | | 14 kommentarer |

Dagen och Ullared-bilder

Hej allihop!
Bloggen har blivit lite lidande denna veckan känns det som. Dålig uppdatering och jag har en massa kommentarer som ligger och väntar på att få svar. Men så blir det ibland. Ska vara hemma hela helgen, så får ta igen det då. :)

Iallafall så har dagen spenderats i Malmö med Bättan.
Var först hos tandläkaren imorse (tog fem minuter) sen åkte jag till Malmö där Bättan mötte upp mig och så gav vi oss ut på shoppingtur. Bättan skulle ha skor, men hittade tyvärr inga.
På bussen fick jag en liten guidetur av Bättan, så nu vet jag vilken park hon och Daniel brukar promenera i. (lovade henne att jag skulle skriva det) ;P
Köpte inget alls idag. Har ju ganska mycket grejer nu sen Ullared. Eller jo, innan jag åkte till Malmö skulle mamma också ha tag på skor och då hittade jag ett par jätte söta typ "gympaskor". Var bara tvungen att köpa dem. Bjuder kanske på en bild vid ett annat tillfälle.
Ikväll har jag fått undan de sista Ullareds inköpen och sen har det bara blivit slapp.
Och så har jag pratat med två personer. Den ena satt jag bredvid på Emmas 20års fest och nu planerar vi en fest i maj, om vi hittar en bra lokal. :)
Och den andra är en tjej som var min bästa vän i mellanstadiet, men när hon flytta tappa vi kontakten och har inte setts sen femman tror jag det är, och nu planerar vi en fika en dag med några andra tjejer från klassen.
Ah, det ska bli kul, båda grejerna. :)


Tänkte slänga in lite bilder på vad jag köpte i Ullared.
Köpte inte så extremt mycket och egentligen inget onödigt. Allting är användbart och mycket av det behöver jag.
Hade iallafall en trevlig (men kylig) dag uppe i Ullared.

De små bilderna är klickbara och håller ni pilen över bilden får ni veta lite mer om vad det är på bilden.
(färgerna stämmer inte riktigt, fotade i helt fel ljus)

Köpte en ridväst, som är riktigt fin. (finare i verkligheten så klart)
Plus nya ridvantar. Har bara ett par tjocka vinter ridvantar och sen vanliga "magiska vantar". Kände att det var dags för andra.

Och så köpte jag denna klänningen. Som är min nya favorit. Den är så mycket finare i verkligheten och har knytband i midjan, som inte finns med på bilden.
Och sist så valde jag att slänga ner en väska i kundvagnen också.
Behövde en lite större enklare och praktisk väska. Ni vet en sån där "övernattnings väska".

Så det var typ det. Nu har ni sett det också. :)
Är nöjd med det mesta jag köpte iallafall.
Nu blir det godnatt!
Min vardag | | 27 kommentarer |
Upp