Ridning 30maj 2011

Jag och Bornis mitt i ett språng, 2010

Ikväll gick ridningen helt okej. Vi hade hoppning, dock hoppa inte jag något mer än några små små skutt, men känslan av resten av ridningen kändes riktigt bra.
För första gången sen fallet så kändes det som att jag hade kontrollen mesta delen av lektionen. Det var någon gång som hon svängde inåt, men med lite envishet gick hon dit jag ville. Och jag fick fram henne lite mer idag än vad jag brukar få. Kanske var hon bara piggare än vanligt, så därför det gick bra. Men det viktigaste är väl att det kändes bra eftersom det var sista gången på terminen.

Efteråt samlades hela gruppen i matsalen och så åt vi glass och prata lite. Så det blev ett trevligt avslut och det kändes riktigt skönt att sista lektionen känns så pass bra.

Men nu ska jag sova, så jag kommer upp till jobbet imorgon med. NattisHästarna/Pistolskyttet | | 5 kommentarer |

Chokladmuffins

Hade inget speciellt att göra denna lördagskvällen, så ställde mig och gjorde chokladmuffins. Ett recept som jag hittade för ett tag sen, men inte testat förut.
Och dom blev helt okej, eller rättare sagt så blev dom faktiskt jättegoda!


Chokladmuffins

4 ägg
4dl socker
2dl kaffegrädde
100gr smält smör
6dl vetemjöl
3tsk bakpulver
200gr grovhackad mörk blockchoklad

Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt övriga ingredienser. Fyll upp med smeten ca 2/3 i varje muffinsform.
Grädda ca 10min i 225 grader.

Mat & Bak | | 16 kommentarer |

♥ do somethin everyday that makes your heart dance

Först och främst, kolla in artikeln om vår skytteklubb HÄR!

Denna veckan har jag varit usel på att blogga, jag vet! Men ibland blir det så och jag har haft en jättebra vecka.
Jobbet har gått jättebra och de flesta man ringer är supertrevliga och börjar känna igen att det är jag som ringer dom varje vecka nu. Dom pratar och skojar, men sen så klart finns det dom mindre trevliga också.
Men jobbet är iallafall mitt och nästa vecka ska vi skriva alla papperna och sen är det mitt på riktigt och det känns så galet skönt att äntligen ha ett fast jobb. Och jag trivs hur bra som helst.

Efter jobbet i onsdags så åkte jag hem till Mia och hennes familj och stannade till torsdags eftermiddag. Alltid lika kul och trevligt! :)
Sen igårkväll satt jag hundvakt till min systers "lilla" hund.
Och idag har jag bara varit hemma och gjort absolut ingenting. Eller har tvättat och städat lite och så var Thea med mamma hem från jobbet så har busat med henne i eftermiddag.

Nu tänkte jag snart krypa upp i soffan och se kvällens Talang och Wallander. Och imorgon är det prova på dag på skyttet så håller tummarna för fint väder och massor av besökare.

Lovade ju er bilder på valparna, så här kommer några! :)
Var ute och gick en runda i tisdagskväll i regnet och när jag kom hem igen hade vi en regnbåge vid vårt hus, såg jättefint ut!


Min vardag | | 8 kommentarer |
Upp