Stop, just listen.

Ligger i soffan och borde gå och lägga mig, för är redan jättetrött fast att klockan bara är tio. Men har så galet ont i ryggen så vill inte röra mig. Tryckt i mig två citodon, men ingen lindring. Blir vetekudden inatt och ett hopp om att kunna röra mig imorgon.
Var och träna med emma ikväll, boxning stod på schemat och det är sjukt vilken skillnad man märker på konditionen redan, man orkar längre och kan ta i lite mer innan man halvdör. Men min rygg tillät inte dagens träning, vilket känns skit.
 
Min nya kära granne (som jag aldrig sett) hade fest inatt. Vilket inte gjorde så mycket, det var ju lördagkväll/natt och jag kunde ta sovmorgon. Men inte nog med att jag vakna halv fem av att en kille gjorde Ronja-vrål i trappuppgången i typ tio minuter, vid halv åtta tiden började en hund gnälla/skälla där uppe (vi som inte ens får ha djur) och sen vid elva-halv tolv tiden starta de festen igen med öppna fönster så förmodligen hörde hela samhället det. 
Kan ju va därför det känns som jag skulle kunna decka direkt. 
 
Nä, nu får jag ta tag i mig själv och dra mig bort till sängen. Natti.
 
Innan Malmö igår! Fikan med Estelle var nice. Efter jakten på ett mysigt ställe hamnade vi tillslut på Barista.
Min vardag | | Kommentera |

Guns, love and rock'n'roll.

Det blev en tur ut på skyttebanan igårkväll efter jobbet. Skönt att rensa tankarna lite fast att det både var mörkt, kallt och regnade. Det är faktiskt ganska coolt att skjuta när det är mörkt eller börja skymma för då ser man hur gnistorna slår kring mynningen vid varje avfyrning. Men man träffar inte tavlan så värst bra när det är mörkt tyvärr. Så det blev bara tre serier, sen gav vi oss hem igen, allihop helt dyblöta.
Hade körlektion också igår, övade på att hitta det där perfekta läget med kopplingen i backen då bilen står helt stilla. Gick ganska bra, och i backen påväg hem från skyttet så hittade jag det direkt alla gångerna. Så känns bra. :)
 
Är en lugn fredag på jobbet, sitter och ringer runt till butiker angående juldrickan som dom ska boka upp nu. Vi börjar köra ut den om två veckor, så det närmar sig med stormsteg. Nästan så tanken slår en att man kanske borde börja tänka lite på julklappar nu. ;)
Blir en lugn kväll också, vill egentligen hitta på något så funderar på att åka hem till mamma och pappa, men kan bli skönt med en kväll hemma bara. Imorgon sätter jag mig på tåget till Malmö och möter upp fina Estelle, ska bli så kul att äntligen träffa henne. Och jag måste fråga ut henne om hon minns hur vi lärde känna varandra för jag kan verkligen inte komma på det. Men trots att jag inte minns så va hon en gång den som visste mest om mig och trots det stod ut med mig. Äkta vänskap tror jag visste det kallas?! ;)
 
Nu kallar jobbet igen, see ya!
 
Här har ni min lilla pang pangare. Kanske inte världens finaste, men den fungerar som den ska och jag har ju ärvt den av farfar, så för mig är den lite speciell.
Har träffat på många som tror att vi skjuter med "film-/polispistoler" som är små så man kan ha dom i bältet. Men så är inte riktigt läget, för såhär ser riktiga tävlingspistoler ut. Sorry om jag nu gjorde er besvikna. ;)
Min vardag | | 4 kommentarer |

Tick Tack..

Köpte en ny väckarklocka när vi va på Ikea i söndags, jättefin och har länge kollat efter en sån. Men har insett nu att den nog får stå till prydnad som en helt vanlig klocka. Vaknar ju med hjärtattack varje morgon när den slår igång..

| | 2 kommentarer |
Upp