Kalasbilder

Igårkväll var det som sagt kalas här hemma. :)
Det bjöds på kycklingsallad och marängtårta och jag fick jättefina saker, som jag tänkte visa er nu!

Riskokare, presentkort, pengar, och på det lilla kortet så står det att jag fått ett laptopstöd som kommer vecka tio, fina teckningar från mina syskondöttrar och så ett sängöverkast som ni ser i bakgrunden.

Och så fick jag tre små jättesöta blommor som gjort mitt rum mycket mysigare.

Sängöverkastet kan ni se tydligare om ni klickar på denna bilden:

Och så en bild på mig och småtjejerna

Imorgon ska jag gå till åhlens och se om de har några fina träkorgar som kan passa ovanpå min bokhylla, fick ju ett presentkort igår och har ett sedan innan så det passar jättebra. :)
| | 5 kommentarer |

21års kalas

Ikväll blev det kalas här hemma, för mig.
Fick jättefina presenter, ska fota och visa er sen, kanske imorgon. :)
Så har haft en jättetrevlig kväll och nu råkade jag fastna på msn och youtube ett tag och såg just att klockan börjar närma sig morgon, så det är kanske dags att krypa ner i sängen.
Natti natti! :)
Min vardag | | Kommentera |

Sjukgymnasten

Kan ni gissa vad jag gjorde igårkväll? ;)
Jo, jag gick och la mig halv tio. Herregud, det har inte hänt på flera flera år skulle jag tro. Låg och läste i en timme och sen somnade jag på studs och när klockan ringde vid åtta imorse så var jag riktigt utvilad. Härligt!

Idag var jag hos sjukgymnasten. Fick lite övningar att göra hemma med ett stort gummiband, samt några övningar jag ska göra när jag vaknar på morgonen.
Jag har inte velat se det innan, men jag börjar mer och mer inse att smärtan i ryggen faktiskt påverkar mig. Igår kom jag knappt upp ur sängen och när jag väl sen kom upp och började gå mot dörren så kändes det som att någon stack en kniv i ryggen så jag var tvungen att sätta mig ner på huk.
Det är sånt som händer ganska ofta och förut har jag mer tänkt att "jaja, det går över", men det är ju det, att det kommer kanske inte göra det...
Sjukgymnasten berättade lite mer om skadan, vad hon fått för uppgifter från ortopeden etc, och hon sa det att det var en väldigt allvarlig skada, och så berättade hon en massa som jag inte behöver tråka ut er med.
Men någon träning var det inte på tal om, jag ska göra dessa små övningarna jag fått nu varje dag i tre veckor, sen ska jag dit igen och så ska vi gå igenom lite mer då..
Så det var lite samma besked här som hos ortopeden, att jag aldrig kommer bli av med skadan, det kan lindras, men aldrig släppa.
Men men, på något sätt så ska det bli bättre, det har jag bestämt! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag viga kvällen åt naturkunskapsboken och sen försöka komma i säng i tid ikväll igen, är ju fu imorgon. Men sen är det helg och då blir det födelsedagskalas!! :D

Bild på fina Dollar..

Min vardag | | 11 kommentarer |
Upp