♥ Once upon a time..

Även jag har varit liten en gång i tiden, men redan då såg jag ganska rolig ut!
Och normal? Nej, det har jag nog aldrig varit.. ;)

 


Allmänt | | 12 kommentarer |

♥ Let it snow, let it snow, let it snow

Första snön har idag singlat ner över oss också. Det varade inte länge och det la sig inget men det snöa iallafall, och allting blir ju så mycket mysigare då. Ingen annan på jobbet verkar gilla snö och på sätt och vis kan jag förstå, vi har leveranser runt om i hela Skåne och snö innebär oftast problem. Längre transportsträckor, svårare att ta sig fram etc etc. Och dom som säger att vi i Skåne aldrig sett snö kan inte ha mer fel. För 1,5 - 2 meter snö är ingenting här. Kanske inte inne i städerna/orterna men långt ut på landet där jag är uppväxt där fick vi när jag var liten klättra ut genom takfönstret för att överhuvudtaget ta sig ut. För eftersom det konstant blåser här i söder så lägger sig all snö i drivor och vårt hus verkar ligga perfekt för att snön ska samlas omkring. Och dom som gnäller på att skotta fram sin bil varje morgon kunde provat på att skotta sig in till stallet tre gånger om dagen. Och plogbil? Nej, det finns det ingenting som heter ute på landet. Där handlar allt om snälla grannar eller att själv inneha en lastare.
Men jag gillar snö ändå, det är magiskt, mysigt och så himla fint. :)
 
I övrigt så känns det som fredag idag, lite besviken på att det ju bara är torsdag men morgondagen kommer säkert gå fort sen väntar en fullspäckad helg med julbak, slaktning och julskyltning. Och så såklart första adventsmys, tända ljusstakarna och julkalendern som är ett måste iår. Bara 25dagar kvar till julafton! :)
 
Tänk, snart kan vi kanske åka pulka igen.. ;) 
 
Min vardag | | 5 kommentarer |

♥ Det smakar vin

Är hemma om lite snabbt på lunch innan jag cyklar tillbaka till jobbet. Haft körlektion vilket gick bra men måste bli lite tuffare när det gäller farten tydligen. Haha gash..
Så nu blir det strax tillbaka på jobbet, fixa det sista för dagen och sen blir det vinprovning med kollegorna. Vi har fått in lite nya finare viner som vi ska testa. Trevligt trevligt! :)
Kan ju hoppas att det går bättre än förra gången då alla satt och sa vad vinerna smaka och jag bara "Jo, det smakar vin"! ;)

Min vardag | | 8 kommentarer |
Upp