♥ Glad Påsk

Jag insåg i veckan att jag inte äger något påskpynt, så gav mig bort till affären för att inte hitta något fint alls. Men är det påsk så är det, så åkte hem till mina föräldrar och hämta lite björkris, och påväg tillbaka in om på ica för lite fjädrar och pappersägg. Så blev det påsk ändå. :)
 
 
Hoppas ni alla har en fin påskafton, jag vaknade halv åtta imorse så satte igång och plocka undan, vika tvätt, städa köket och ta tag i alla plagg som låg längst ner i tvättkorgen och behövdes handtvättas. Tråkigt, men sant.  ;)
Väntar nu på att JP ska ringa tillbaka så vi kan planera kvällen. Det blev lite impulsivt bestämt att vi ska på fest ikväll, och kanske även utgång. Vi får väl se vart det leder. :)
 
Glad Påsk på er allihopa! :)
Min vardag | | 4 kommentarer |

♥ Uppdatering!

Okej, är det dags för en liten uppdatering? Eller vad säger ni? ;)
Bloggen har fallit lite åt sidan mitt i allt annat som hänt i det senaste, men nu är jag tillbaka!
 
Så vad har då hänt sen sist? Mycket! Men tänker bara berätta om en liten del, så vi kör väl ett bildspel?
 
Har bara haft körkortet i två veckor, men känns redan som evigheter. Kört x-antal mil redan och insett att jag trivs bakom ratten. :)
Agerade chaufför för mina föräldrar igårkväll när de skulle på fest. Ombytta roller! Så, undertiden som jag låg hemma i soffan hos hundarna och somna vid elva, så partaja dom loss på 65års fest. ;)
 
Vi hade kundträffarna på jobbet, där vi bjuder in våra kunder till en chans att träffa oss, våra leverantörer och provsmaka nya drycker. Långa dagar, från morgon till natt, men verkligen hur kul och trevligt som helst!
 
När mamma och pappa kom hem från Dingle hade de med sig min födelsedagspresent från syster och hennes kille. En iPhone-högtalare, vilket inte kunde passat bättre med tanke på att jag inte har några högtalare alls sen innan. :)
Och så fick jag nya vindrutetorkare till bilen, men dom tog jag aldrig kort på.
 
Jag har kört i snökaos för första gången någonsin. Skulle till läkaren i fredagsmorse och då alla tåg var inställda tog jag bilen. Inte så smart! Kom inte långt innan det blev stopp för första olyckan. Hade polisen framför mig som stannade vid bilen som kört av, men när dom gick ur gjorde den ena polisen världens vurpa och kom knappt upp igen. Det var så halt. Körde vidare och bara en bit senare fick jag också känna på underlaget. Körde bara i 30 tack och lov, för bilen bara gled och ställde sig rakt över hela vägen. Lyckades komma rätt igen ganska precis innan en lastbil flög förbi i full fart. Puh...
Kom försent till läkaren, och besöket gick skit. Sen skulle man hem också. Fick stanna vid tre olyckor, så dom där tre milen hem tog närmre två timmar. 
Här på bilden har vi precis stannat vid två lastbilar som krachat in i varandra. Ser ni lastbilarna framför den andra bilen? Nä, inte jag heller, men dom var där. Och jag hade en buss "upp i baken", vilket ju kändes jättesäkert..
Men hem kom jag.
 
Var på årsmöte i fredagskväll. Jag var en av dom tre som blev nyinvalda i styrelsen, feeling good! :)
 
Och igår medans mamma och pappa var på fest stack jag hem och myste lite med vovvarna. Dom gillade dock mer benen jag gav dom, än att mysa med mig.
 
Lite av allt som hänt. Men nu drar jag på mig joggingskorna och ger mig ut en stund, innan det är dags för bio med JP. Oz, the great and powerful it is!
 
 
Min vardag | | 24 kommentarer |

♥ Körkort!!!

Jag lovade ju er en liten hemlighet denna veckan, så det ska jag hålla! ;)

Jag har fått kööööörkort!!! Underbara känsla!

Skrev teorin den 27februari och körde sen upp i torsdags förra veckan, och klara både och på första försöket så jag fick överlyckligt hämta ut det i tisdags! :)
Var helt inställd på att det inte skulle gå och därför känns det fortfarande ganska overkligt, även om jag kört en hel del sen dess. Min lilla bil kommer ju väl till pass just nu, och känslan är verkligen sjuuuk! Galet härligt!! :D

Allmänt, Min vardag | | 34 kommentarer |
Upp