♥ Till Malmö!

Stressat sönder mig för att hinna med tåget, men jag hann! Min hårtork exploderade i världens eldklot och rökmoln och luckan till proppskåpet flög i golvet med en smäll. Panik och ingen ström i lägenheten. Haha ja...
Men är snart framme i Malmö och taggar fest hos Emelie! Men blir en lugn kväll för mig.
Trött tjej.

Allmänt | | 9 kommentarer |

♥ Fina ni!

Är jag en usel bloggerska eller är jag en usel bloggerska? Förlåt, förlåt, förlåt!!

Jag saknar bloggen hela tiden och tänker varje dag att jag ska ta tag i den igen, men orken har inte riktigt infunnit sig. Jag har haft det lite jobbigt i det senaste och min energi har fått gå åt för att jobba, träna och träffa vänner och familj.
Egentligen borde jag verkligen hålla igång bloggen för den gör mig glad, och alla era kommentarer gör mig varm inombords. Ni är fina!
Men om vi säger så här, är min ursäkt mottagen om jag lovar att återkomma imorgon med bilder och lite text om vad jag hittat på med sen sist? :)
Och så lovar jag att ta tag i bloggen igen, okej? :)

Jag finns även på instagram där jag uppdaterar lite oftare. Den är dock privat eftersom jag vill ha lite koll på vilka som följer mig. Men vill ni veta vad jag heter så bara hojta till! Eller ja, ännu lättare; kommentera! Så slipper ni hojta så högt så jag hör er. ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen efter en kväll bestående av städning, fixande, brödbak och PW. Imorgon väntar vårstädning på skyttebanan, kratta löv, måla, förlänga vallen etc. Och så lite fika, kaffe och grillad korv. Det blir fint! Godnatt

Min vardag | | 17 kommentarer |

♥ Påsken 2013

Då var påsken över för detta året med och den har varit okej. Varkens mer eller mindre. Det som hände på påskafton gör att jag fortfarande känner mig som världens mest misslyckade, oönskade, oälskade, tråkiga och bortglömda vän någonsin! Vad som hände känns olämpligt att skriva här, men det sluta i tårar och att jag igårmorse vaknade upp i soffan med vinterjackan på. Men familjemiddagen igår vägde upp lite och var trevlig som alltid. Massvis med mat, tårta, kakor, godis, bus, lekande och som avslutning spökhistorier. Jag smög ut ur rummet, drog på mig ett lakan och gick tyst ut för att spöka i fönstrena lite och skrämma slag på mina syskonbarn. Jag lyckades, mohaha!!
Efteråt drog jag med mig Misa hit så hon övernatta här. Mysigt! Dock är jag inte längre så van med en hund i sängen så jag lyckades inte sova så mycket. Och sen blev det en lång härlig promenad i vårsolen idag innan jag körde hem henne igen.

Imorgon ringer klockan tidigt igen och jag ska till tandläkaren mitt på förmiddagen och laga en tand. Jag vill inte..inte alls.. Men vad ska man göra!?
Hoppas ni iallafall hade en underbar påsk, och så kommer här några få bilder från min!

(påskafton var inte helt misslyckad, själva festen var trevlig!)

Min vardag | | 17 kommentarer |
Upp