Han tog poäng i dryghet

Goddag! =)
Allt bra med er?
Jag uppdatera aldrig igår, men hann inte på morgonen och jag kom inte hem förrän vid två inatt och då orka jag absolut inte.
Dock så har jag lite att berätta om gårdagensjobb. Det var en spännande dag. Om man säger så här att jag har nog aldrig stått och skakat och hoppat och morrat av ilska på en person förrän igår.
En av de boende skulle in och bli opererad igår och hans son skulle följa med honom. Vi hade ordnat taxi dit, men hem skulle de själva ordna. Allt var bra och sonen kommer ihop med hela sin familj och hämtar nu den här fadern och de åker.
Nån timme senare ringer han och frågar om vi kan skicka någon ur personalen till vårdcentralen eftersom taxin dit hade inte velat ta barnvagnen påvägen dit så de hade kört dit istället och nu kunde de inte tänka sig att köra fadern tillbaka. =O
Jag säger bara att jag ska se vad jag kan göra och kontaktar en av de ordinarie eftersom det känns säkrast. Hon gör verkligen allt hon kan, hon kontaktar sjuksköterskan, chefen (trots att det är kväll) och ja, springer runt som en galning och frågar runt. Under tiden så ringer den här anhöriga hur många gånger som helst och skäller ut mig. Och det spela ingen roll hur mycket jag än försöker förklara hur läget ligger till och att vi verkligen försöker hjälpa dem, för han lyssnar inte, han bara fortsätter säga samma sak hela tiden- "Nu får ni ta och ordna det här". Och sånt gör mig skitsur. Jag bara stod och hoppa, skaka och morra av ilska varje gång jag lagt på. Till slut så går det så långt att jag har en ordinarie i ena jobbtelefonen och nu den här sonen i den fasta telefonen samtidigt. Och plötsligt kommer den ordinarie springande till min räddning och tar telefonen och sen pratar de och det hela slutar med att sonen slänger på luren och lite senare kommer fadern själv till avdelningen med taxi utan någon med.
Vi gjorde verkligen allt vi kunde, vi hade ju inte personal så det räckte till att åka iväg från stället eftersom de själva skulle ordna hemfärden. Men nu ska chefen kontakta honom och sen vet jag inte vad som sker. Men j*vla otrevliga anhöriga. Och när vi försökte ringa nu sonens mobil så hade han spärrat den för inkommande samtal- vem f*n gör det????

Men jaja, nu är det en ny dag och nya tag på jobbet. Jobbar bara tre timmar idag vilket är riktigt skönt.
Är lite trött, kom ju hem sent. När jag sluta halv nio igårkväll så kom Jeanette och hämta mig så stack vi hem till henne och såg film. Först såg vi "Ghost of my girlfriends past" tror jag den hette och sen såg vi "The proposel". Skit roliga filmer båda två. Rekomenderar dem absolut.
Därför har det varit skönt med sovmorgon idag. Men nu är det dags att ta tag i allt.
Hörs kanske ikväll. Puss
Skola/Arbete | | 5 kommentarer |

pensionspapper

Hej,
åh kan inte fatta att klockan redan är elva. Jag måste sova, för imorgon är det upp till jobb igen. Min fritid, var är min fritid?
Jaja, hemma från jobbet nu. Har inte hänt något speciellt idag. Mer än att jag har haft mitt värsta toalettbesök idag, hos damen som fylla 101år idag. Mer behöver jag inte gå in på.
Jobbade med två grabbar idag. Den första var lite seg och den andra tyckte nog att jag var seg. Haha, han tyckte att jag var för tyst. Och att jag inte behövde va det eftersom vi var lika gamla. (dock är jag 19 och han 21, så det där var inte riktigt rätt). Så sen var det bara att snacka på. Har jobbat med han en gång innan. Han e skit kul. Synd bara att han bryter jätte mycket. Han är från polen, och kan svenska jätte bra, men som sagt är inte hans uttal perfekt. Haha, tillexempel när han sa att jag skulle gå in till Helen på en annan avdelning, så gick jag in till Ellen. Jaja, sånt man får ta, visst? =P
Och han var helt bombsäker på att jag skulle jobba med honom imorgon, fast jag sa nej. Ändå var det sista han sa- ses imorgon. Haha, men nu har jag kollat upp det och jag ska inte jobba på den avdelningen imorgon. =P   Så ha ha! xP

Nu när jag kom hem så låg där några brev till mig. När jag öppnar det ena så är det mina pensionspapper!!! =O
Shit, jag har inte ens fyllt tjugo och jag ska redan börja samla. Men såg sen att papprena var från min arbetsplats och att det är dem som samlar till mig tills jag fyller 25. Men ändå...gash.

Ska gå och duscha nu, sen krypa ner i sängen och värma mig. Har frusit hela dagen. Till och med när jag vakna under täcket imorse låg jag och skaka. Nu börjar jag få upp värmen, men ändå inte normal temperatur. Det är sån jobbig kyla. För det känns som att huden är varm, men jag inombords är jätte kall. Så det känns som att jag är helt genom frusen, men tar man på mig så bränns det. Skumt!
Men vi höres imorrn. Puss
Skola/Arbete | | 10 kommentarer |

En smärtsam dag, men väldigt piffig! =P

Godafton vänner!
Jag lever, yes jag överlevde faktiskt dagen trots endast två timmars sömn inatt. Det har haft sina sega stunder, men dagen har gått relativt snabbt och varit rätt så skoj.
En sak som är rätt så komiskt, eller kanske hemskt, men äsch jag skadades ju inte. Jag fick på käften idag. Där var en dam som hon jag jobba med varna mig för, hon skulle va väldigt agressiv och för bara nån dag sen hade personalen fått lämna in rapport om misshandel.
Och visst var hon kanske lite jobbig och skrikig, men ändå ganska okej, hon var nämligen inte så snabb. Men efter middagen då vi lifta upp henne till sängen ställde jag mig lite för nära henne och fick mig en rak höger. Det gjorde ganska ont en bra stund efter, det träffa precis på kindbenet. Men där syns inget, så det är lugnt.
Så ja, annars har dagen varit lugn och trevlig. Nu mot slutet så fick jag beröm av henne jag jobba med. Hon ansåg att jag var jätte duktig, trots att jag bara jobbat där så kort tid. Kan säga att det värmer att höra sånt, det är det som peppar en till bättre jobb. Jag har annars väldigt lätt för att bli osäker. Men då detta inte är första gången som det sägs, så börjar jag känna mig hemma på jobbet. Och de gamla verkar ju gilla mig, det är ju det som egentligen räknas.
Åh, där va en idag som var så söt. Vad som än skedde så var hon så positiv och till middag hade vi ägg och sill, och när jag fråga om det var gott så svara hon att oh ja, det var verkligen piffigt. Ahhh, piffigt, jag måste börja använda det ordet. =P

Där var en hel del gamla som fick besök idag och en av besökarna var en fem årig super söt tjej som gjorde mig sällskap i köket, där hon satt och måla. Hon var väldigt snackesam och när jag fråga ifall hon var ifrån stan, så svara hon "Nä, jag e från Sverige", på sån där söt barn-skånska. Underbara ungar.

Men nu ska jag ta och sova. Är verkligen helt snurrig av trötthet och ska upp klockan åtta imorgon för att sticka till jobbet igen. Efter jobbet hem, sova, sen till jobbet igen, hem, sova, jobb, hem, sova, jobb.....hm, känns som att jag börjar hitta ett mönster i mitt arbete. Synd bara att min fritid är typ borta. =P
Godnatt!
Skola/Arbete | | 3 kommentarer |
Upp