Hejdå Skåne

Godmorgon!
Ska snart åka ner till tåget och påbörja min resa till Falkenberg där Petra och Micke möter mig och sen åker vi hem till dem i Ätran.
Resan tar nästan fyra timmar och jag har inte bokat sittplats, så det kan ju bli spännande. Får hoppas att där inte är allt för mycket folk. :P

Men jag önskar verkligen er en jättefin valborg!
Kram

btw, hosta måste va den mest ofrivilliga träningen som finns. Träningsvärken i min mage är inte alls mysig och inte visar hostan något tecken på att försvinna heller trots att jag missbrukat hostmedicin de senaste dagarna..
Min vardag | | 19 kommentarer |

Ett hus fullt av hundar

Just nu har vi 14 hundar här hemma. Det har nämligen fötts 10 helt underbart söta småttingar och alla är stora och mår bra.
Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för att de är så söta och underbara att det inte ens finns ord för det.
Får visa bild på dom istället så ni får se själva, helt enkelt. :)


Ikväll var jag på skyttetävling. Har inte varit kunnat va ute på pistolskyttet innan iår, så ikväll blev första gången. Så jag startade året med en tävling. I början gick det otroligt bra och jag fick till och med en brons-serie, men sen gick det utför på riktigt och sista serien var så pinsamt dålig att jag skrattar bara jag tänker på den.
Så jag la mig sist i tävlingen, men fick iallafall en brons-serie så bara två kvar innan jag har brons. Iår SKA jag ta brons. Jag bara ska!

Var hos sjukgymnasten imorse och fick ett nytt gummiband med mer motstånd och med lite tips på hur jag ska sitta nu när jag ska börja jobba på kontor. Testade att sitta så nu för en stund sen och inte nog med att det förmodligen såg extremt roligt ut, så gjorde det ganska ont också, så vi får väl se hur det går.
Imorgon ska jag in till stan och inhandla lite presenter och fixa lite annat smått och gott inför helgen.
Åker upp till Petra och Micke i Ätran på lördagmorgon och stannar till söndagskväll. Ska bli så kul att träffa dom!

Nu ska jag gå och mysa med de små och sen sova.
Ha det så bra alla! :)
Godnatt
Min vardag | | 24 kommentarer |

The Ckarros

Hejsan,
Har haft en jätterörig dag eftersom af krångla till det rejält. Men jag tror att det har löst sig ganska bra nu, så jag kommer börja jobba på måndag istället. :)

Tänkte lägga in lite bilder och berätta lite om mina två senaste dagar.
Även om det var två vänner här nere så var det mest Karro som fick stå ut med mig. :P
I måndags möttes vi upp alla tre i Kristianstad och åt lunch och sen blev det fika därefter. Sen bila jag och Karro runt lite i södra skåne och prata maaassor av skit. ;)
Gårdagen börjades med fika, sen körde Karro och jag till Kivik och hade piknick, körde vidare till Ystad och satte oss på ett fik och sen avslutades kvällen med kinamat.
Det låter som att vi åt hela tiden, men det var utspritt från förmiddag tills kvällen, så. :P
Har verkligen haft två jättefina dagar!Fick en söt vetekudde av Karro som present :)

The CKarros...Men egentligen är vi ganska normala!

Vid hamnen i Ystad hände en ganska "kul" sak. Vi sitter där på hamnkanten och pratar och så kommer två tjejer och sätter sig en bit bort och så hör man först "plopp" och sen säger den ena tjejen, lite smått förtvivlat, "jag dör". Antagligen tappa hon ner sin mobil, det verka som det. En sån sak som absolut inte får hända. Fy!

Men nu säger jag godnatt. Ska till sjukgymnasten imorgon förmiddag och det är sådär lagom kul, men men. Ha det bra :)
Godnatt
Familj & Vänner | | 12 kommentarer |
Upp