Första ridlektionen

Ja, då var man äntligen hemma.
Blev sena bussen hem för vi skulle se film på psykologin. Var hemma i fem minuter, sen slängde vi oss i bilen och iväg till ridklubben. Blev tilldelad hästen Amber idag. Stallets högsta häst, så behöver jag säga att hon var hög. =/ Men när man väl satt på henne så tänkte man inte på det så mycket. Hon var ganska på det och ville fram överallt, men hon var väldigt snäll. En ängel gemfört med Galant. Det var faktiskt kul att få rida på ridskola. Man fick lite extra tips. Men jag ville inte hålla tyglarna så korta som ridläraren ville. Men det var bara att lyda. =P
Nästa vecka ska vi hoppa. Det ska bli spännande, för hoppat har jag faktiskt aldrig gjort. Skoj skoj.
Men tiden flög iväg och helt plötsligt var det slut. Och Amber skulle ridas på lektionen efter, så jag behövde inte sadla av. Vilket kändes lite knäppt. Men hjälpte en annan lite istället.

När det var slut så körde vi till J&S för pappa skulle hjälpa dem med en grej. Vi stanna och drack kaffe, och nu har vi nästan precis kommit hem.
Sitter och ser på Let's dance nu, men när jag sett vem som åkt ut ska jag slänga mig i sängen. Jag är så himla trött så jag kan nog decka vilken minut som helst. Skulle väl egentligen duschat innan, men jag får byta lakanen imorgon istället. De lär väl lukta häst så som Amber gned sig mot mig.
Längtar redan till nästa fredag, kul att lära sig något nytt. =D
Men nu säger jag godnatt, så godnatt.

(Tydligen åkte Carl-Jan ut ikväll)
Hästarna/Pistolskyttet | | En kommentar |

26feb.09- skola

Hejsan allesammans.
Har haft en jätte bra dag än så länge. Men plötsligt så kom illamåendet över mig. Vet inte varför. Jobbigt är det iallafall.
Ergonomin gick skit snabbt. Vi har börjat med projekt och jag ska jobba med sömnsvårigheter, kan ju bli spännande. Jaja, iallafall så kan jag säga att jag hade den galnaste drömmen inatt. Jag kommer inte skriva så mycket om den här, för den känns lite pinsam. har ingen aning om hur jag fick ihopa den. Men den handla iallafall om dinusarier. Mer kommer jag inte säga. Så tyvärr allihopa. =P  Vill ni veta mer får ni helt enkelt fråga mig privat. Maila eller något. Haha...
Nu väntar man på att religonen ska börja, tio över tolv rättare sagt. Tråkiga religon, får göra läxan nu. Ska skriva om filmen priest.
Efter det så blir det matlagning. Idag blir det nog bara media elever där tror jag. Hoppas det iallafall, vi har som roligast när det bara är vi skulle jag tro.

Haha, såg just att det var den 26. Bara åtta månader tills Anna blir 19. =P

Och ikväll blir det bio. Ska äntligen se den där Twilight, och på lördag så blir det nog ut med Johanna skulle jag tro.
Men vi hörs senare, puss
Skola/Arbete | | 5 kommentarer |

Sex och samlevnad

Hejsan.
Sitter på rbl just nu. Eller egentligen har vi lunch, men vi sitter och väntar på att vi ska börja igen.
Idag, nästa gång och nästa igen så ska vi göra ett program om sex och samlevnad. =P
Jag och Paue skriver manus till vår lilla, lilla spelfilm, där en tjej glömt ta p-piller.
Sedan ska allt sändas live med programledare och så.
Målgruppen är 13-17år. Hela alltet känns galet, men det ska vi nog fixa. Det som återstår för vår del just nu är att boka tid med ungdomsmotagningen så vi får filma där.
Ha de bra alla goa. =D
Skola/Arbete | | 6 kommentarer |
Upp