Onsdagskväll

Jag som skulle plugga hela kvällen!!!
Haha, vilken katastrof! Jag hade tänkt sitta och kolla genom gamla högskoleprov ikväll eftersom det är dags för det på lördag. Men vid sex tiden så skulle jag baaaaara lägga mig ner och läsa lite. Hrm jo jo, jag vaknar ju tre timmar senare och nu orkar jag verkligen inte sätta mig och plugga.
Får göra det imorgon istället, för har ingen större inplanerat då.

Tankarna går just nu mellan att lägga sig och försöka sova igen, eller placera sig i soffan och se en film. Men är man ledig imorgon är man, så det lutar mest åt filmhållet.
Var så länge sen jag såg min favoritfilm, har ni sett Eight Below? Om ni inte har det så måste ni göra det. Snart!
Den är helt underbar och det går inte att se den utan att tårarna bara trillar.
Så se den!

Min vardag | | 33 kommentarer |

Bilder i repris

Jag har ingenting att skriva om idag men vill inte lämna bloggen tom, så lägger in några bilder i repris på våra söta katter!

Foto | | 27 kommentarer |

Ridpass 28mars 2011

Det gick ganska bra ikväll. Vi hade lite övningar vi skulle göra.
Vi red en bana med lite slalom, lite halter, rygga och så skulle vi stanna och ta ett påskägg ur en hink, rida mellan lite bommar och sen lägga ägget i en annan hink.
Det där med ägget lyckades inte så bra, hon stannade men precis när jag skulle va snabb och ta ägget så tog hon ett steg ut åt sidan.
Sen mot slutet så red vi ut en liten runda. Idag var det lite varmare än förra gången, så det var jättehärligt.
Och så red vi i lite backar. Den backen som vi red ner för har jag ridit i en gång förut och då snubbla min häst precis när vi var nere så vi höll på att flyga över till andra sidan vägen och sen dess har jag inte alls tyckt att backar har varit så kul. Men trots att mitt hjärta slog i hundratjugo och jag bara ville slänga mig av så tog vi oss både upp och ner och det gick bra. :)

Nu sen fallet i höstas så har jag ridit samma häst varje gång, en ponny. Men nästa gång ska jag få rida häst igen. Och jag har verkligen varit rädd för när den dagen skulle komma som jag inte fick rida denna ponnyn längre. Men det känns okej faktiskt. Hästen jag ska få rida nästa gång är ganska liten och jag red han väldigt mycket första terminen på denna ridskolan.
Så det går säkert jättebra :)
Känner mig säkrare och säkrare på hästryggen för varje gång.

Däremot så kommer det nog snart bli dags att gå till läkaren igen. Så mycket som jag varit hos läkare nu under denna perioden sen jag föll av har jag nog aldrig varit.
Efter fallet fick jag väldigt ont i mitt högerben också, men det blev så mycket kring ryggen så tänkte inte så mycket på det. Berättade för ortopeden om det och han sa att det kunde va nån nerv som var i kläm, men sas inte mer om det.
Men nu har det blivit värre och värre och jag har problem för att lyfta benet, tex när man stretchar.
Och jag antar att det kanske inte riktigt är bra, så vi får se.

Nu ska jag sova för imorgon blir det upp tidigt, så godnatt alla! :)

(våren 2010)
Hästarna/Pistolskyttet | | 26 kommentarer |
Upp