Halv bloggpaus

Hej allihopa!
Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera. Men det är så här att jag tappat lusten till att blogga.
För inte allt för länge sen skrev jag fem inlägg per dag. Nu får jag tvinga mig till att skriva åtminstone ett.
Men jag kommer inte sluta blogga. Det kan bara hända att det vissa dagar inte blir några inlägg alls. Eller ska iallafall försöka slänga in ett inlägg om dagen. Men inte säkert att det kommer bli så vissa dagar.
Så ni får ursäkta om bloggen får kass uppdatering nu ett tag tills jag återfunnit mitt blogg-jag.
Jag kommer fortsätta läsa bloggar som vanligt och jag kommer läsa era kommentarer och svara på dem. Dock har jag flera sidor kommentarer som jag inte svarat på än. Förlåt för det också!
Men nu vet ni hur det ligger till...

Nog om det.
Idag har det snöat hela dagen och jag gillar det.
Men dagen har varit lite seg. Vaknade alldeles förtidigt och hitta Misa i sängen. Hon låg inte där när jag somna.
Men har städat rummet lite. Inte så länge sen jag storstäda. Men har gjort lite sånt som behövts. Putsa spegeln och dammsuga, plocka undan etc.
Sen ikväll så körde vi ner och åt thaimat. Det var riktigt länge sen, så det var gott. Men snacka om dåliga vägar.
Och nu sitter jag här och läser bloggar.
Tänkte se Wallander ikväll trots att jag sett de flesta filmer flera gånger. Har ändå inget bättre för mig. Kan ju sitta vid datan samtidigt.

Var ute om lite idag och skotta fram dörren in till kaninen. Trots att snön var mjuk, så var det riktigt tungt, för det understa hade packat sig.

Som ni kanske ser så skotta jag ju häromdagen också.

Tog lite foton på katterna också. De var leksna idag och kameran var väldigt rolig.

Sunken är inte riktigt så smidig som en katt bör vara.

Mysigt med snö...


Vet inte om de inte gilla kameran eller om de ville leka med den. Men tassarna flög vilt.Här blev vanten som jag locka med ännu roligare.Det var allt för mig. Så får vi se när vi hörs här nästa gång!
Min vardag | | 11 kommentarer |

En ensam kväll

Hejsan,
Imorse var det verkligen snöstorm, och mitt i alltihopa ringer brodern och frågar om han kan komma hit. Så han kommer gående eftersom han fick parkera bilen uppe vid vägen. Han stanna nån timme, sen körde han. Och sen körde vi ner och handla lite. Pappa skulle ha snus och jag är ensam hemma ikväll, så det fick bli färdigrätt.
Sen när vi kom hem så hade strömen i halv huset gått och lite senare gick alltihopa och var borta ganska länge. Men nu är den tillbaka och jag hoppas den stannar för jag ska se robinson finalen.
Känns lite skumt att sitta ensam en lördagskväll. Men så är det ibland.
Jag ska ligga och se på tv och mysa med hundarna. Så det blir nog bra. Men nu ska jag gå och äta.
Hoppas ni har en bra kväll.
Min vardag | | 3 kommentarer |

Snow...

Godkväll,
det snöar ute. Iallafall på lilla Österlen i södra skåne. Det snöar rejällt och blåser så jag vet inte vad.
Var precis ute i det härliga vädret.
Jeanette skulle precis hem. Körde ca tio meter men fick sen backa tillbaka igen. Så fick pappa köra hem för henne. Vi har en stor fyrhjulsdriven bil, så det funkar bra i snö.
Sen insåg jag att jag förmodligen inte skulle kunna komma in till djuren imorgonbitti, så stack in om och gav dem deras morgonmat. Bara för säkerhetsskull.

Tror jag var ute allt som allt en timme. I början var det superkallt, men efter en stund var det riktigt härligt, och hade det inte vart så sent hade jag nog släppt ut hundarna och busat lite med dem. Men det fick bara bli en snabb runda.
Men nu sitter jag inne och tinar upp. =)
Fast här är inte så varmt här heller.

Okej, jag vet om att typ alla hatar snö, men jag måste bara säga att jag gillar det. Nej, jag gillar inte det. Jag älskar det. Mitt barnasinne kommer aldrig någonsin försvinna och snö är en sak som ingår där.
så klart är det hemskt med alla olyckor som händer. Men jag älskar att sitta och höra hur det viner utanför och veta att det snöar för fullt. Det är härligt.

Kan också ta och uppdatera er om tanden. =P
Känner knappt av den ikväll. Eller ibland liksom ilar det till och gör ont, men oftast så släpper det ganska snabbt. Men har också börjat trycka i mig en massa tabletter, så hela min kropp är väl bedövad nu.
Men det hjälper och jag hoppas att jag om några dar kan sluta med tabletterna helt och endast fortsätta med penicilinet. (varför måste tabletterna va stora som ångfartyg. Jag hatar dem)

Men nu ska jag snart sova. Natti
Min vardag | | En kommentar |
Upp