Härliga söndag

Hej alla!
Gud va härligt det var att vakna med solen i ansiktet idag och se att man sovit lagom länge. :)
Ja, jag vaknade för flera timmar sen, så ni inte tror jag sovit till nu. :P
Fastnade dock i några msn-konversationer inatt och kom inte i säng förrän halv fem, och då kan vi prata om att stupa i säng.

Idag är en helt ledig dag och jag ska verkligen bara göra ingenting. :)
För imorgon drar en ny vecka igång och den är fylld med lite smått och gott, som faktiskt inte är något vidare skoj. Men självklart är där inslag av roliga och fina saker med. :)

Måndag- skolan och på kvällen ridning
Tisdag- ortopeden
Onsdag- folkuniversitetet
Torsdag- tandläkaren och dra ut tand (buhuhä)
Fredag- Folkuniversitetet

Men veckans höjdpunkt kommer på lördag för då blir det partyyy och utgång. :)
Imorgon lär nog mitt kursmaterial till naturkunskap B dyka upp och eftersom jag inte kunnat plugga något innan dess så lär kvällarna i veckan få ägnas åt att komma ikapp. Men jag tror det ska bli kanoners. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske man skulle ta en liten promenad i solskenet. Ja, vi får väl se vart dagen leder! :)

Min vardag | | 4 kommentarer |

I love the way a photo can capture a moment before it's gone

Jag kommer fortfarande inte riktigt överens med min kamera. Men var ute och fotade lite idag, blev några bilder på katterna. Ni får ursäkta att skärpa och sådant inte är så bra, jag har som sagt helt enkelt inte kommit på vilken inställning på kameran som är bäst att fota med var.

Men tyckte bilderna blev söta ändå och gillar verkligen de svart och vita!

Foto | | 14 kommentarer |

Godnatt

Det var jättelänge sen jag skrev ett godnatt-inlägg, men tänkte jag kunde göra det ikväll. Eller inatt kanske man borde säga. Klockan har hunnit bli en del.
Idag har jag gjort absolut ingenting. Hade lite spring i benen imorse så tänkte prova på att jogga en runda med Misa. Jag visste om redan innan att det skulle göra ont i ryggen, men jag kom inte så långt innan jag fick stanna helt och vila för det låste sig riktigt i ryggen.
Så det fick bli en promenad istället.

Ikväll såg jag filmen "Fish Tank".
Den var helt okej. Jag har hört mycket bra om den så jag tror jag hade för höga förväntningar. Men slutet blev jag riktigt besviken på, den sluta ju mitt i allt kändes det som. Vad hände sen undrar man ju.
Men helt okej som sagt. :)

(bild)

Nu ska jag gå och lägga mig, hädanefter är vi lediga på måndagar så har ännu en härlig sovmorgon att se fram emot. :)
Hoppas allt är bra med er!
Godnatt
| | En kommentar |
Upp