"In three words I can sum up everything I learned about life: it goes on"

Hej alla!
Måndag igen och svinkallt både ute och inne. Frös så jag skakade innan och såg att termometern här på kontoret tod på ynka 15grader...brr... Men nu efter att va uppe och sprungit lite så börjar det kännas bättre, dock är mina fingrar fortfarande lila..
I övrigt händer här inte mycket mer än vanligt. Jag och vd'n stör ihjäl oss på en dryg kille som ringer varje dag och pratar hur länge som helst, och kan ställa samma fråga tio gånger i ett och samma samtal. För att sen ringa fem minuter senare och ställa samma fråga igen. Han har ringt ca fem gånger varje dag i över två veckor. Det börjar bli (har varit enda från början) riktigt jobbigt. Och när han inte får det svar han vill ha så blir han riktigt otrevlig och hotfull i rösten. Tack och lov att han ringer från ett nummer i Varberg, hade det varit här nere ifrån hade jag blivit riktigt rädd.

Jag tänkte att jag skulle gjort en veckoresumé igår, men jag hann aldrig. Flyttade hem alla mina saker från familjen R igår. Redan när vi tog sängen så sa min rygg ifrån, och när vi tog bokhyllan (som väger typ 60kilo) så sluta det med att jag låg på hallmattan och gnydde. Jag kunde inte ens resa mig. Men efter ett tag så fick vi tillslut ut hyllan och alla andra möbler till släpet. Sen återstod bara att få upp sängen och skrivbordet på mitt rum. Tack och lov skulle inte hyllan och byrån upp, för det hade nog aldrig gått.
Jag är lite orolig för hur det ska gå med ridningen ikväll för jag har riktigt j**** ont i ryggen, trots massvis av smärtstillande. Men skam den som ger sig.
Ska till läkaren på torsdag och försöka få remiss till ortopeden i Lund. Dom ska tydligen va en av Sveriges bästa, så hoppas på det bästa för detta funkar inte längre. Jag måste ju kunna leva normalt utan att falla ihop.

Och sen börjar jag bli så trött på att vissa människor alltid tycker att det är jag som misstolkar och misstolkas alltid, att dom här människorna aldrig tänker på att det kanske är dom som nångång gör saker som får en att misstolka...Allt är kanske inte alltid mitt fel!Min vardag | | En kommentar |
Upp