ShoppaIdag blev det en liten åktur till Nova Lund med Jeanette och Sebastian. Köpte inget speciellt, bara en tröja, en väska och armband. Tröjan var på rea, så den var redan billig. Men jag fick den ännu lite billigare eftersom där var en liten, liten sminkfläck som nästan inte syntes. Så jag fick den 20kr billigare än rea priset. Väskan köpte jag för att det var länge sen jag köpte en väska. Tyckte det var dags igen. Här ligger typ redan hundra väskor som jag aldrig använder. Men som Jeanette säger, man kan aldrig få för mycket av väskor och skor. Och jag håller med. Börjar få ganska många skor nu också. På ett sätt är det inte bra att åka och shoppa när man har pengar.
Jeanette köpte en hel del. Hon hittade ett par jätte fina skor, men de va lite för dyra, eftersom hon redan köpt ett par. 
Jag hittade ett underbart sött linne. Men nej, det såg ut som värste nattlinnet och de hade inte mindre heller. Så det blev inget med det, men för att tänka lite positivt så spara jag ju dem pengarna....
| | Kommentera |
Upp