♥ kind of weird, in a normal way

Två dagar kvar till en veckas semester! Årets sista ledighet och som jag ska njuta och ha roligt! En helt underbar och fin och fantastisk och otrolig människa åker hela vägen ner från Falun för att besöka mig och jag är så glad!! Det är två år sen vi sågs sist, vilket känns som ungefär två år för länge. Bättre vän än henne får man leta väldigt länge efter, hon betyder så sanslöst mycket för mig och det hoppas jag att hon vet! Så ni förstår kanske att jag ser fram emot den kommande veckan :)
Nästa vecka är det även dags för min syster att få sin lilla dotter, iallafall är det planerat då, men sen när det blir får vi ju se! Det krävs dock lite planering för att få ihop att åka och hälsa på då de bor fem timmars bilfärd härifrån. Men så, det finns en del att se fram emot! :) 

Denna veckan är väl också lite speciell, iallafall på jobbplanet. Företaget som jag jobbar för ska flytta produktionen och igår kom jordbruksministern och svingade en ölflaska i väggen. Som ett dop typ, eller blötläggning som de kallade det. Trevlig liten tillställning på förmiddagen innan vi åkte tillbaka till kontoret. 
På fredag ska jag på frukostmöte med (om jag förstått det rätt) företagsmänniskor på Österlen. Jag har hört talas om det flera gånger då mina chefer brukar va på det, men jag vet inte så mycket mer än att vi ska äta frukost och någon kommer och föreläser. Men det ska faktiskt bli kul att se vad det är för något! 

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite. Imorgon väntar nästsista jobbdagen och ett läkarbesök. Wish me luck! Godnatt <3 Min vardag | |
#1 - - Mange:

Du är mycket vacker tjej Caroline.

#2 - - Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★:

Kul att läsa just Falun när jag bor här :-p. Kul också att din syster ska ha barn :)

Upp