♥ who do you think you're fooling now

Jag har längtat efter en sovmorgon hela veckan, för jobbet har varit helt sjukt! Visst att vi har högsäsong och att det kan va mycket att göra men denna över trettiogradiga värme gör att folk dricker öl och läsk som galningar verkar det som och igår stod vi slut på nästan allt, lagret nästan eka tomt. Och som leverantör känns det väl inget vidare. Och ibland känns det som att det är mig kunderna blir arga på för att saker är slut, inte företaget. Men jag antar att det är smällar man får ta när man jobbar med det jag gör. Oftast kan jag ta det men ibland vill man bara bryta ihop och gråta. Jag förstår inte hur människor kan va så otrevliga som vissa är. Men tack och lov är de flesta trevliga och mellanåt får man sig några goda skratt. 
Men iallafall så längtade jag så sjukt mycket efter dagens sovmorgon, speciellt eftersom jag sovit ovanligt dåligt denna veckan. Men vad tror ni händer? Jo här ligger jag klarvaken halv sju på morgonen ;) Fast inte speciellt förvånad! 
Ska ta mig upp och plocka undan lite och sen försöka somna framför tvn till något dåligt tv-program. Sen ska jag ha en lugn och skön dag, med en långpromenad, lite läsning och så vidare hade jag tänkt :) Behövligt! 
 
Igårkväll åkte jag till stallet efter jobbet och red ut en runda. Men det gick segt. Inte för min del, men för hästen. Jag tror värmen tog hårt på honom så det blev en lugn skrittur på långa tyglar. Han orkade inte ens bli rädd för haren som flög ut framför oss. I vanliga fall hade han flugit i luften, så pass mycket har jag lärt känna honom ;)
Men han är fin, jättefin! Och snäll. Iallafall en av de snällaste hästarna jag suttit på. Även om han blir rädd, hoppar till eller sticker iväg (om man nu kan kalla det sticka iväg, det han gör) så lugnar han sig för minsta lilla man tar i tyglarna. Hade det varit innan olyckan hade jag tyckt det var jättetråkigt att rida en så lugn häst, men nu efteråt är det precis en sån här häst som jag vill rida. En häst som kan springa, men aldrig sticker, som där är lite liv i men som ibland även bara kan ta det lugnt. 
Är jättetacksam att jag har fått chansen att få rida honom! 
 Min vardag | |
#1 - - Marika:

Skönt med sovmorgon! Har också hållt på gå under i denna värmen men tur så har de sjunkit här borta iallafall..

Upp