En smärtsam dag, men väldigt piffig! =P

Godafton vänner!
Jag lever, yes jag överlevde faktiskt dagen trots endast två timmars sömn inatt. Det har haft sina sega stunder, men dagen har gått relativt snabbt och varit rätt så skoj.
En sak som är rätt så komiskt, eller kanske hemskt, men äsch jag skadades ju inte. Jag fick på käften idag. Där var en dam som hon jag jobba med varna mig för, hon skulle va väldigt agressiv och för bara nån dag sen hade personalen fått lämna in rapport om misshandel.
Och visst var hon kanske lite jobbig och skrikig, men ändå ganska okej, hon var nämligen inte så snabb. Men efter middagen då vi lifta upp henne till sängen ställde jag mig lite för nära henne och fick mig en rak höger. Det gjorde ganska ont en bra stund efter, det träffa precis på kindbenet. Men där syns inget, så det är lugnt.
Så ja, annars har dagen varit lugn och trevlig. Nu mot slutet så fick jag beröm av henne jag jobba med. Hon ansåg att jag var jätte duktig, trots att jag bara jobbat där så kort tid. Kan säga att det värmer att höra sånt, det är det som peppar en till bättre jobb. Jag har annars väldigt lätt för att bli osäker. Men då detta inte är första gången som det sägs, så börjar jag känna mig hemma på jobbet. Och de gamla verkar ju gilla mig, det är ju det som egentligen räknas.
Åh, där va en idag som var så söt. Vad som än skedde så var hon så positiv och till middag hade vi ägg och sill, och när jag fråga om det var gott så svara hon att oh ja, det var verkligen piffigt. Ahhh, piffigt, jag måste börja använda det ordet. =P

Där var en hel del gamla som fick besök idag och en av besökarna var en fem årig super söt tjej som gjorde mig sällskap i köket, där hon satt och måla. Hon var väldigt snackesam och när jag fråga ifall hon var ifrån stan, så svara hon "Nä, jag e från Sverige", på sån där söt barn-skånska. Underbara ungar.

Men nu ska jag ta och sova. Är verkligen helt snurrig av trötthet och ska upp klockan åtta imorgon för att sticka till jobbet igen. Efter jobbet hem, sova, sen till jobbet igen, hem, sova, jobb, hem, sova, jobb.....hm, känns som att jag börjar hitta ett mönster i mitt arbete. Synd bara att min fritid är typ borta. =P
Godnatt!
Skola/Arbete | |
#1 - - Anonym:

åh sidan heter.. spel.nu

#2 - - Linda:

Inte dåligt av dig som orkade ta dig igenom hela dagen, roligt med beröm också.



Hehe, piffigt är ett underskattat ord, de äldre har ofta så roliga uttryck :)

#3 - - Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Siriporn.:

Har du haft en trevlig helg? :)

Upp